14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Contrar parerii dumneavoastra, puteti invata multe din sfaturile oferite altora. Acum, ca ati inlaturat problemele de personalitate, e timpul sa va ocupati de ceea ce va preocupa.


Taur


Daca incercati prea tare sa obtineti ceva ce va doriti, veti avea un sentiment de extenuare, astfel ca trebuie sa gasiti alta modalitate de a obtine lucrul respectiv. Trebuie sa va ocupati de o problema presanta pe care ati amânat-o prea mult timp.


Gemeni


Va continuati parcursul excelent ca si când nimic nu s-ar fi intâmplat. Nu lasati nici o situatie sa scape de sub control. Ceilalti va vor cere indrumare si sprijin.


Rac


Aveti multe de facut, dar nu va asteptati la multa cooperare de la persoanele care ar trebui sa fie de partea dumneavoastra. Azi preocuparea principala ar trebui sa fie profesionalismul, e timpul sa avansati in cariera si sa va apropiati de scopurile dumneavoastra.


Leu


Pe moment, persoanele si locurile familiare ar putea prezenta mai degraba o problema decât o solutie. Incepeti sa fiti apreciat pentru munca depusa, bucurati-va de aceasta perioada. Refuzati ca altii sa va traseze sarcini in timpul dumneavoastra liber.


Fecioara


O conversatie intâmplatoare cu un strain are rolul de a va deschide ochii si mintea catre multiplele posibilitati disponibile. Azi evitati confruntarile, exista sansa ca acestea sa degenereze.


Balanta


Aveti tendinta de a va retrage in carapace atunci când aveti de-a face cu situatii noi sau neprevazute. Implinirile recente v-au oferit entuziasmul necesar pentru a reusi. Puteti sa va asumati mai multe lucruri decât credeti ca puteti rezolva.


Scorpion


Traiti la potential maxim, iar cei din jur vad acest lucru. Pastrati-va planurile secrete pe perioada urmatoarelor zile, nu vreti ca ideile dumneavoastra geniale sa fie furate de altcineva. E posibil sa aflati ca cineva apropiat nu este complet sincer cu dumneavoastra.


Sagetator


Din punctul dumneavoastra de vedere, daca tot faceti un lucru macar sa-l faceti cum trebuie. Asteptarile incep sa devina nerealiste. E bine sa incercati sa obtineti ceea ce poate fi obtinut. Veti avea unele recompense, dar trebuie sa aveti rabdare.


Capricorn


E momentul perfect sa obtineti rezultate de pe urma rapiditatii si fortei dumneavoastra. Pregatiti-va inainte de a incepe noi proiecte. Faceti unele cercetari si aflati in ce va implicati.


Varsator


E mai bine sa va impartasiti gândurile cu persoane potrivite decât sa vorbiti de toate cu toata lumea. Nu ezitati sa luati cuvântul intr-o intâlnire de grup, ceilalti vor observa creativitatea si initiativa dumneavoastra.


Pesti


Uitati de problemele prin care ati trecut in ultimele 24 de ore. E posibil sa aveti o situatie dificila la munca. Incercati sa ramâneti calm si sa ascultati ambele versiuni ale povestii. Impartialitatea dumneavoastra va fi foarte apreciata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS