10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Daca actionati impulsiv puteti avea parte de un start gresit, asa ca e bine sa chibzuiti inainte de a actiona. Daca sunteti implicati intr-o relatie serioasa, fiti mai increzatori in ceea ce spune partenerul.


Taur


Viata de familie e putin cam nesigura momentan, din cauza discrepantei dintre scopuri si realitate. Aveti grija cu bugetul si nu faceti cheltuieli inutile, e momentul sa va reglati finantele. In aceasta dupa-amiaza faceti-va timp sa vizitati un prieten care nu s-a simtit bine in ultimul timp.


Gemeni


Canalizati-va energia spre modificarile facute in casa. Ati inceput sa ignorati proiectele importante. Spiritul dumneavoastra competitiv va va ajuta sa reintrati in cercul câstigatorilor.


Rac


Situatiile si persoanele pe care va bazati se dovedesc a nu fi asa demne de incredere. Azi sunt posibile intâlniri romantice neasteptate, dar aveti grija pentru ca o aventura de o noapte va poate urmari mult timp, trebuie sa fiti discret.


Leu


In prezent, sa fiti cel mai bun si sa aveti un rol de conducere reprezinta totul. Azi este o zi agitata, se apropie o serie de termene scadente si ati ramas in urma. Va trebui sa va impartasiti dilema cu cei din jur.


Fecioara


Legaturile familiale fluctueaza pe masura ce o persoana vrea sa fie independenta intr-un mod mai radical. Problemele din viata dumneavoastra personala continua sa se intensifice, daca nu veti avea o discutie sincera cu persoana iubita. Trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna.


Balanta


Va preocupa clarificarea anumitor aspecte profesionale. Va aflati intr-o perioada de experimentare din care aveti multe de invatat, ceea ce va poate aduce multe beneficii. Dezvoltati-va aptitudinile si cunostintele si nu amânati o discutie cu cineva important.


Scorpion


Relatiile cu cei apropiati pot sa va ofere posibilitati de dezvoltare sau chiar sa va aduca noroc. Sentimentele va pot impiedica sa realizati ceea ce v-ati propus. Aduceti-va aminte de trecut, insa nu mai fiti nostalgic, e timpul sa mergeti inainte.


Sagetator


Aveti sentimente puternice legate de munca si de pozitia dumneavoastra in viata, poate prea puternice. Cereti ajutorul unui prieten pentru un proiect dificil, de preferat cineva cu mai multa experienta.


Capricorn


Noile informatii va pot schimba perspectiva si viata, dar trebuie sa fiti pregatiti. E posibil sa aveti o viziune nerealista asupra situatiei financiare. Banii dumneavoastra nu sunt asa in siguranta pe cât credeti, ar trebui sa va sfatuiti cu alta persoana in cunostinta de cauza.


Varsator


Se pare ca orice ati face totul se strica, se defecteaza sau merge mai incet chiar atunci când sunteti foarte ocupat. Disputele cu partenerul sunt greu de evitat in aceasta seara. Incercati sa fiti calm si aveti grija la ceea ce spuneti.


Pesti


E timpul sa ajungeti in lumina reflectoarelor, sa va bucurati de cariera dumneavoastra si sa ii savurati roadele. Gasiti noi metode de a face bani, mai ales ca v-ar prinde bine sa va stabilizati situatia financiara. O oportunitate neobisnuita de munca poate fi raspunsul pe care il asteptati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS