24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara va urca pe tocuri

Vara va urca pe tocuri

Sandale decorate cu pietre colorate, confectionate din cele mai diverse materiale, cu tocuri inalte sau fara. In aceasta vara, imaginatia este singurul barometru de care trebuie sa tineti cont atunci când va alegeti incaltamintea.


De alegerea perechii adecvate de incaltaminte depinde confortul dumneavoastra zilnic, iar in acest sezon designerii va ofera o gama larga de sandale si papuci. In functie de personalitatea si starea dumneavoastra de spirit, pentru zilele calduroase puteti alege intre sandalele elegante cu toc sau papucii josi cu talpa din plastic. O noua tendinta este reprezentata de tocurile de lemn: se purtau prin anii ’60-’70 si se pare ca au revenit in forta.


In ceea ce priveste lungimea tocului, este musai ca acesta sa fie foarte inalt. Si de ce sa n-o recunoastem, cine nu se bucura ca se poarta tocurile inalte? Nu toate avem inaltimea si silueta unui manechin, iar tocurile inalte vin tocmai sa corecteze aceste detalii. Indiferent de tinuta pe care va decideti s-o imbracati, o pereche de sandale cu tocuri inalte va face picioarele sa para interminabile, iar silueta dumneavoastra va parea mai supla. Atentie insa la mersul pe tocurile foarte inalte! Daca nu sunteti obisnuite cu ele, este recomandabil sa exersati mai intâi prin casa, departe de privirile celorlalti.


Noile aparitii ale acestui sezon nu trebuie insa sa fie neaparat incomode. Oferta magazinelor craiovene cuprinde si balerini fara toc, cu vârful care abia acopera degetele, papuci josi sau chiar sandale cu talpa plata ori cu toc ortopedic. Si daca vi se pare ca astfel de incaltari nu se potrivesc cu tinute mai selecte, va inselati. O pereche de sandale cu toc ortopedic, dar cu o bareta in jurul gleznei se asorteaza de minune cu un costum clasic.


Indrazniti culori vesele!


Si pentru ca acest sezon sta sub semnul accesoriilor, nici sandalele nu puteau scapa de aceasta tendinta. Daca vreti o tinuta sic, atunci cu siguranta incaltamintea dumneavoastra va trebui sa fie „ornata“ cu pietre colorate sau sa fie confectionata din materiale care permit diverse aplicatii. Ce poate fi mai potrivit pentru o plimbare in parc decât o pereche de sandale cu flori cusute pe barete? Bineinteles ca sandalele cu diverse aplicatii nu se potrivesc oricarei tinute. Daca va hotarâti sa purtati o rochie de cocteil, atunci ar fi mai indicat sa va indreptati atentia catre incaltamintea de vara foarte decupata, realizata din mai multe barete subtiri dispuse in modele variate.


La capitolul piese de rezistenta, de remarcat sunt sandalele cu toc cui cu barete care se prind in jurul gleznei. Foarte apreciate de doamnele si domnisoarele care prefera tinutele elegante, acestea au ramas inca in top, desi se purtau si anul trecut. Si pentru ca suntem in sezonul estival, nu aveti nici o interdictie atunci când trebuie va alegeti culoarea incaltarilor dumneavoastra. Fie ca alegeti sandale intr-o singura nuanta, fie ca va decideti asupra celor confectionate din mai multe culori, important este sa stiti sa le asortati cu vestimentatia.


Sfaturi practice


Vara este cel mai bun pretext pentru a va cumpara cât mai multe perechi de incaltaminte. In functie de resursele dumneavoastra financiare, in sezonul estival este indicat sa dispuneti de mai multe perechi de sandale sau de papuci, pentru ca acum piciorul transpira si nu este protejat de ciorapi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS