15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

A venit pe lume cu trei brate


Un baietel din Anhui, in apropiere de Shanghai, a venit pe lume cu trei brate. Dupa cum informeaza Krone.at, bratul in plus urmeaza sa fie operat. Desi a vazut lumina zilei in urma cu doua luni, baietelul nu a parasit pâna acum spitalul. El s-a nascut pe 1 aprilie si este primul copil al unui cuplu de tarani din provincia Anhui. In timpul sarcinii, la ecograf, medicii nu constatasera nimic neobisnuit la fat. Starea copilului este relativ buna, dar se afla inca la terapie intensiva.


Opt adolescenti au supravietuit unei caderi de la 70 de metri


Opt adolescenti americani au supravietuit saptamâna trecuta dupa ce au cazut cu autoturismul in care se aflau de la o inaltime de 70 de metri. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, accidentul a avut loc in California. Masina in care se aflau tinerii a parasit partea carosabila si a cazut intr-o prapastie adânca de 70 de metri. Ocupantii vehiculului au supravietuit ca prin minune. Doi dintre ei au reusit chiar sa iasa din masina si sa escaladeze panta pentru a chema ajutoare. Alti doi adolescenti au fost insa grav raniti in urma accidentului.


Mariah Carey – vedeta cu cele mai scumpe picioare din lume


Mariah Carey este, din câte se pare, nu doar posesoarea uneia dintre cele mai bune voci din lume, mai nou ea devenind vedeta cu cele mai scumpe picioare din show-bizz. Dupa ce recent a semnat un contract cu compania Gilette, Mariah ar fi facut din nou o afacere banoasa gratie picioarelor sale. Din câte se pare, solista si-ar fi asigurat picioarele pentru incredibila suma de un miliard de dolari. Si asta doar pentru eventualitatea in care va suferi vreun accident in timpul turneului sau din Statele Unite, care ar putea sa o impiedice sa isi duca la indeplinire contractul cu Gilette.


Roxana Iliescu schimba prefixul


Roxana Iliescu, realizatoarea rubricii mondene de la „6!Vine presa“, implineste astazi 30 de ani. Chiar daca schimba prefixul, vedeta B1TV are mai multe motive sa fie fericita: tocmai a aniversat un an pe sticla la „6!Vine presa“, un an de „Tango“ si, nu in ultimul rând, un an de când l-a cunoscut pe iubitul ei, Nicola. Tot acum Roxa a reusit sa-si implineasca un mare vis, acela de a-si fi cumparat, impreuna cu Nicola, un apartament in care se vor muta impreuna cu fiica lor, Teresa. Pâna la urmatoarea schimbare de prefix, Roxana are planuri mari – profesional vrea sa realizeze si sa prezinte un cooking show (un proiect de suflet mai vechi) si sa se implice in proiecte pentru copii, iar personal, sa-si construiasca o casa mare cu gradina, unde Teresa se va putea juca. Acestea sunt visurile Roxanei la 30 de ani, dar, ca orice geaman, adora elementul surpriza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS