21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


E bine sa fiti atenti la ceea ce faceti. Ati iertat un prieten nerecunoscator de prea multe ori. E timpul sa va cautati companie printre persoanele in care aveti incredere. Purtati-va firesc si va veti atinge scopurile mult mai usor.


Taur


A venit momentul in care trebuie sa decideti si sa actionati. In caz contrar, se poate tulbura un echilibru psihologic, fizic si emotional delicat. Chiar daca nu se exprima clar, unele persoane va vor binele. Acceptati-i pe ceilalti asa cum sunt.


Gemeni


In aceasta perioada sunteti influentati de lucrurile diferite si neobisnuite, atât psihologic, cât si fizic. Va concentrati atentia pentru urmatoarele zile pe familie si prieteni. E timpul sa incepeti sa va dedicati timpul persoanelor importante din viata dumneavoastra si e bine sa va gânditi la scopurile pe termen lung.


Rac


Relatiile apropiate, parteneriatele si contractele necesita o atentie speciala: stabiliti detaliile si fiti atenti la amanunte daca nu vreti sa apara complicatii. In ultima vreme, cei din jur sunt interesati de gândurile si parerile dumneavoastra. Profitati de luciditatea care va caracterizeaza si impartasiti-va ideile.


Leu


Stilul dumneavoastra de viata e mai dinamic si mai sociabil. Incercati sa inlaturati o stare negativa din punct de vedere emotional printr-o activitate care va face placere. Iesiti in oras cu prietenii si incercati sa nu-i indispuneti pe altii prin remarce critice.


Fecioara


E posibila o schimbare de domiciliu pentru a profita de noile sanse din cariera si poate interveni destul de brusc. Persoana iubita are nevoie de tandrete astazi, e bine sa o surprindeti cu ceva special. Reaprinderea pasiunii in relatia dumneavoastra va ajuta la intarirea acesteia.


Balanta


Partenerul de viata sau fiul/fiica joaca un rol important in viata dumneavoastra in aceste momente. Ceea ce pentru dumneavoastra este evident, pentru altii pare surprinzator. Aveti marea calitate de a privi o anume situatie dintr-o perspectiva diferita.


Scorpion


Stabiliti-va programul si respectati-l. Evitati sa semnati contracte sau propuneri de afaceri in aceasta dupa-amiaza. In schimb, informati-va mai bine, e posibil sa nu cunoasteti unele aspecte de importanta capitala.


Sagetator


In aceasta perioada cariera si pozitia sociala va provoaca din punct de vedere emotional. Ceea ce cautati poate fi chiar in fata dumneavoastra, fie ca e vorba de fericire sau o noua relatie. In ascensiunea dumneavoastra sociala o persoana va sta in cale.


Capricorn


Soarta va va oferi o sansa, asa ca nu e bine sa cautati de dinti calul de dar. Daca implicati o persoana straina intr-o situatie de afaceri, veti obtine o cu totul alta perspectiva. Daca adaugati si forta dumneavoastra de caracter, veti avea noi oportunitati. E momentul potrivit pentru a primi oaspeti.


Varsator


Parteneriatele de afaceri pot fi compromise de informatii gresite – fiti siguri ca stiti in ce va implicati. Incercati sa nu fiti condusi de sentimente azi si sa va concentrati atentia asupra unei persoane care merita. O vorba sau o actiune a dumneavoastra din aceasta seara poate degenera intr-o cearta serioasa.


Pesti


Momentan apreciati foarte mult la cei din jur trasaturi de caracter precum ambitia si vointa. Folositi-va intelectul si aptitudinile de ascultator pentru a descoperi lucruri noi despre prieteni si colegi, veti fi surprinsi de ceea ce aflati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS