11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Face strip-tease pe Everest


Asociatia Montaniarzilor din Nepal a cerut guvernului de la Kathmandu sa ia masuri impotriva unui membru al tribului Sherpa, care ar fi facut strip-tease la una dintre cele mai inalte cote ale muntelui Everest. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, care citeaza un articol publicat in Himalayan Times, alpinistul nepalez, pe nume Lakpa Tharke, a stat gol pusca timp de trei minute, la o inaltime de aproape 8.850 de metri. Daca aceasta informatie va fi confirmata de autoritati, Tharke va intra in Cartea Recordurilor ca prima persoana care s-a dezbracat in vârful muntelui Everest – considerat de budistii nepalezi drept o zeitate.


Lebada indragostita de o hidrobicicleta


O lebada s-a indragostit nebuneste de o hidrobicicleta alba, din plastic. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, inedita poveste de dragoste s-a petrecut in orasul german Muenster. Mai multi martori sustin ca lebada si-a petrecut ultimele trei saptamâni flirtând cu ambarcatiunea, ale carei dimensiuni sunt de cinci ori mai mari decât ea. Peter Overschmidt, un instructor de navigatie local, a precizat ca lebada neagra nu si-a mai parasit „iubita“ de când a cunoscut-o, la inceputul lunii mai.


Angelina Jolie a nascut o fetita


Actrita americana Angelina Jolie a nascut o fetita, sâmbata noapte, in Namibia, informeaza site-ul Yahoo!News. Potrivit revistei People, bebelusul, al carui tata este Brad Pitt, se numeste Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Cei doi actori, insotiti de cei doi copii adoptivi, Maddox, de patru ani, si Zahara, de 15 luni, au sosit in Namibia la inceputul lunii aprilie. Ambasadoare a UNICEF, Angelina Jolie, de 30 de ani, l-a adoptat pe Maddox in 2002, din Cambodgia, iar pe Zahara anul trecut, din Etiopia. Jolie si Pitt s-au intâlnit in 2004 in timpul filmarilor peliculei „Mr. and Mrs. Smith“.


Simple Minds cânta la Campionatul Mondial de Fotbal


Grupul scotian Simple Minds va sustine un concert in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, care va avea loc intre 9 iunie si 9 iulie, in Germania, informeaza site-ul Infoshowbiz. Grupul cântaretului Jim Kerr va cânta pe 7 iulie, in Berlin. „Baietii de la Simple Minds sunt nebuni dupa fotbal. Acesta va fi cel mai important concert al lor“, a declarat purtatorul de cuvânt al formatiei. „In afara acestui concert, ei vor sustine mai multe spectacole in Europa“, a adaugat el.


Elton John il vrea pe Justin Timberlake in rolul sau


Cântaretul Elton John doreste ca Justin Timberlake sa interpreteze rolul sau pe marele ecran, informeaza site-ul Infoshowbiz. Aceasta marturisire a fost facuta publica de David Furnish, sotul lui John. Potrivit acestuia, celebrul cântaret englez considera ca Timberlake este perfect pentru rolul sau in filmul biografic „Rocketman“. El a declarat: „Viata tumultuoasa a lui Elton John este perfecta pentru a inspira un film biografic de anvergura“. Furnish a facut acest anunt in cadrul unei receptii care a avut loc la Cannes, la Festivalul de Film.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS