21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec: Astazi sunteti foarte selectiv. La serviciu se petrec mult prea multe lucruri si asta va cam destabilizeaza. Stati mai bine cu banii decât de obicei. Un eveniment social va poate aduce mai aproape de o persoana influenta.


Taur: Nu va simtiti in forma pentru a face fata unor responsabilitati neasteptate. Toata lumea vine la dumneavoastra cu cerinte si pretentii. Nu va lasati dus in eroare de parerile celorlalti, mai ales ca exista persoane care vor sa profite de dumneavoastra.


Gemeni: Ziua este propice noilor inceputuri si progresului catre indeplinirea scopurilor personale. Veti avea o idee geniala pentru un proiect, dar este posibil sa nu se indeplineasca datorita costurilor mari.


Rac: O veche cunostinta va salveaza dintr-o situatie neasteptata. Aveti solutii inovatoare si perspective ingenioase, insa trebuie sa aveti in vedere si punerea in practica a acestor idei stralucite. Ajungeti departe datorita diplomatiei. Relatia cu persoana iubita este supusa mai multor provocari si inca aveti dubii daca e cazul sa continuati sau nu.


Leu: Nu va asteptati ca totul sa mearga ca uns. Veti primi o lovitura in orgoliu, asa ca mai bine va consultati cu cei din jur inainte de a lua decizii. Pe chestiunile importante este esential sa puteti ajunge la o intelegere cu partenerii de discutie.


Fecioara: Sunt indicate activitatile de natura intelectuala sau cele care stimuleaza mintea. Reactiile impulsive va pot costa bani si timp, iar in momentul in care ati facut un angajament e posibil sa va treziti ca nu mai aveti nici un sfant. Este o zi propice pentru a va dezvalui sentimentele pentru persoana apropiata.


Balanta: Este o perioada propice pentru a va face imagine buna in fata celorlalti, asa ca aveti incredere in propriile calitati. Noile responsabilitati va incarca, dar in timp veti avea numai de câstigat. Legaturile cu oamenii influenti sunt foarte importante acum.


Scorpion: Schimbarea de peisaj va mai scoate din rutina de la serviciu, insa nu va puteti abtine sa nu va faceti gânduri in legatura cu viata profesionala. Astazi aveti timp indeajuns pentru a lamuri anumite neclaritati cu partenerul de viata.


Sagetator: Sunteti preocupat pentru viitor, iar lipsa experientei va afecteaza in luarea unei decizii importante. Aveti o agenda mult prea plina zilele acestea. Discutiile cu membrii familiei au mici sanse de a fi productive.


Capricorn: Nu va mai faceti griji in privinta banilor, acum puteti sa va gânditi pe ce ati vrea cel mai mult sa ii cheltuiti. Familia va sustine mai mult ca oricând in aceasta perioada. O persoana neobisnuita va atrage atentia si este posibil sa va treziti chiar ca aceasta va place.


Varsator: Aveti idei, insa nu prea sunteti motivat. Felul in care priviti lumea este mai clar si mai lucid ca niciodata. Evitati sa dati bani cu imprumut sau sa contractati imprumuturi. Cheltuiti mai mult decât va puteti permite.


Pesti: Veti fi tentat sa cheltuiti foarte mult pe un obiect de care nu aveti neaparata nevoie. Se fac presiuni asupra dumneavoastra pentru a lua decizii care va par incorecte. Trebuie sa fiti propriul stapân daca vreti sa câstigati. Va gânditi sa plecati undeva cu partenerul de viata pentru a va revitaliza relatia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS