10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Grapefruitul va scapa de oboseala si dureri de cap.


Lamâia este un bun remediu impotriva negilor. Lasati coaja a doua lamâi sa stea intr-o cana de otet tare timp de opt zile si puneti pe neg, sub leucoplast, o bucata de vata imbibata cu aceasta solutie de doua ori pe zi.


Un bun remediu impotriva impotentei este kiwi. Fructul este recomandat pentru stimularea functiei sexuale la barbati.


Propolisul este un veritabil antibiotic natural, la fel ca streptomicina si penicilina. Propolisul ajuta la echilibrarea metabolismului, la reglarea sistemului hormonal, precum si la intarirea sistemului imunitar.


Macesele au un rol important in respiratia celulelor.


Uleiul de masline ajuta la vindecarea gastritei si a ulcerului. El poate fi folosit si ca laxativ, luând o lingura seara inainte de culcare.


Uleiul de peste ajuta la cresterea rezistentei inimii si asta fiindca scade simtitor colesterolul. Totodata, ajuta la circulatia sângelui si incetineste procesul de imbatrânire, distrugând toxinele din organism. Consumat cu regularitate, uleiul de peste linisteste sistemul nervos, ne ajuta sa dormim profund si sa facem fata stresului.


Mai multa vitamina C decât in portocale se gaseste in kiwi.


Sucul de ardei gras intareste unghiile si parul, deoarece contine siliciu.


Uleiul de catina imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului.


Pâinea ramâne mai mult timp proaspata daca se pastreaza intr-un vas smaltuit, de sticla sau de portelan, acoperit cu capac. Pe fundul vasului se va pune o bucatica de cartof crud sau putina sare. Aceasta ajuta sa nu mucegaiasca pâinea.


Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa.


In topul obiectelor cu care se ineaca americanii, scobitoarea este pe primul loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS