24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Ne asteapta Mamaia

Cele mai cautate oferte pentru acest sezon estival sunt bineinteles pentru statiunile de la malul marii. Toate agentiile de turism din Craiova se „bat“ in aceasta perioada in oferte pentru litoralul românesc.


Mamaia este una dintre cele mai frumoase si cautate statiuni de la Marea Neagra, datorita hotelurilor de lux, dar si numeroaselor festivaluri care sunt organizate aici. Mai nou, si minunatul parc de distractii Aqua Magic atrage turisti de toate vârstele. Pentru petrecerea week-end-ului sau a unui concediu aveti de unde sa alegeti, pentru ca ofertele sunt numeroase si variate. Agentiile de turism pun la dispozitia clientilor o gama larga de oportunitati de cazare, de la complexuri turistice cu hoteluri de cinci stele pentru cei cu pretentii mai mari, pâna la hoteluri de doua stele pentru cei cu posibilitati financiare mai mici.


Unul dintre cele mai de seama hoteluri din statiune este Palm Beach, un hotel de cinci stele aflat la 50 de metri de plaja. Aici puteti beneficia de camere duble cu paturi separate, iar cei care se afla in luna de miere pot opta pentru camere cu pat matrimonial. Acestea au televizoare de ultima generatie conectate la televiziunea prin satelit, telefon cu linie directa pentru apeluri interne si internationale, minibar, internet, seifuri electronice, aer conditionat, detector de fum. In incinta hotelului se poate face sauna, masaj sau fitness. Pentru a va petrece un sejur de sase nopti la acest hotel trebuie sa scoateti din buzunar intre 446 de euro/pachet de persoana pentru prima perioada a sezonului si 780 de euro/pachet de persoana in perioada de vârf (01.07 – 24.08). Urmeaza hotelurile de patru stele, cum ar fi: Metropol, Flora, Hefaistos, Savoi etc. Aici, conditiile de cazare nu sunt cu mult diferite de cele de la hotelurile de cinci stele, singurele diferente fiind la cheltuielile pe care le suportati pentru cazare. Pretul unui sejur de sase nopti la un astfel de hotel variaza: in prima si ultima perioada a sezonului, preturile sunt mai mici, incepând de la 950 RON/pachet de persoana, iar in perioada de vârf ajung si la 2.000 RON/pachet de persoana.


Sejur de doua stele


Pentru cazare, cele mai cautate hoteluri din Mamaia sunt cele de trei, respectiv doua stele, acest lucru datorându-se preturilor acceptabile care se practica aici.


Unul dintre hotelurile de trei stele foarte cautat este Perla, unde pentru un sejur de sase nopti trebuie sa scoateti din buzunar intre 483 si 955 RON/pachet de persoana. Daca optati pentru un sejur la hotelul Albatros, tot de trei stele, platiti intre 297 si 446 de euro/pachet de persoana.


Toate preturile variaza in functie de perioada de cazare. La hotelurile de doua stele acestea incep de la 160 RON/pachet de persoana si pot ajunge la 1.000 RON/pachet de persoana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS