5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Relatiile sociale sunt in mod special evidentiate in aceasta perioada. V-ati luat mai multe responsabilitati decât puteti duce, asa ca ar fi cazul sa delegati câteva sarcini celor din jur. Fiti increzator in abilitatile dumneavoastra, insa nu fiti nerezonabil. Decideti ceea ce aveti nevoie si modul in care puteti sa obtineti.


Taur: Sunteti intr-o perioada foarte buna emotional. Fiti atent la mimica si gesturile celor din jur astazi, aceste detalii va vor indica cel mai bine adevaratele lor intentii. In loc sa-i confruntati pe cei care va stau in cale, mai bine ignorati-i.


Gemeni: Câstigati premii, recunoastere si autoritate prin munca asidua si prin cunoasterea clara a obiectivelor. Este o zi propice evenimentelor sociale sau chiar pentru o mica petrecere cu prietenii.


Rac: Desi anumite experiente pot fi destabilizatoare, ele sunt in ultima instanta benefice. Aveti de discutat un subiect delicat cu familia. Fiti cât se poate de sincer si deschis. Incercati sa va aduceti proiectele in prim-plan, la serviciu, pentru ca puteti sa le puneti in practica.


Leu: Simtiti nevoia de a fi respectat si apreciat in aceste momente. Incercati sa fiti cu picioarele pe pamânt pentru a descoperi sursa starii de confuzie care predomina in aceasta perioada. Veti invata multe despre dumneavoastra astazi, desi procesul nu este foarte placut.


Fecioara: Persoanele originale pot avea un impact emotional deosebit asupra dumneavoastra. Este o zi perfecta pentru a incerca lucruri noi si aveti si dispozitia pentru a experimenta. Toate eforturile facute de dragul unei relatii amoroase pot sa nu fie de folos.


Balanta: Schimbul de idei este un aspect important in aceste momente. La o a doua privire veti observa lucruri pe care nu le-ati vazut prima data. Nu are rost sa va zbateti pentru o tinta pe care nu o puteti determina clar.


Scorpion: Astazi aveti nevoie de cineva care sa va ghideze, nu de cineva care sa va inveseleasca. Fiti clar in exprimarea pretentiilor si asteptarilor dumneavoastra atunci când incepeti un proiect nou. Anulati o afacere daca credeti ca nu toata lumea e multumita.


Sagetator: O relatie intima trece prin momente dificile in aceasta perioada. Nu incepeti nimic nou, incercati sa terminati ceea ce ati inceput. Nu va mai incarcati inutil agenda pentru ca si asa sunteti destul de ocupat si obosit.


Capricorn: Este o perioada de schimbari fundamentale in viata dumneavoastra, un moment in care este mai bine sa lasati trecutul in urma si sa mergeti mai departe. Prietenii se plâng ca nu le mai dati atentie, insa acum sunteti concentrat pe alte aspecte. Noi relatii cu oameni influenti va pot oferi oportunitati extraordinare.


Varsator: Evitati sa actionati pe baza zvonurilor si a faptelor neverificate. Va va fi mai usor sa va concentrati intr-un loc unde nu sunteti distras de nimic. Relatia cu partenerul de viata trece prin momente mai dificile.


Pesti: Treceti printr-o perioada in care va canalizati pe armonia relatiilor cu cei din jur. Aventuri neasteptate pot sa apara astazi, insa nu veti avea probleme in a face fata provocarilor. Asteptati ca situatia prezenta sa se stabilizeze inainte de a va face planuri noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS