8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Ultima dorinta, tatuata pe piept


Pentru a se asigura ca ii va fi respectata ultima dorinta, o octogenara americana nu a ezitat sa-si tatueze mesajul „Fara reanimare“ pe piept. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, prin acest tatuaj pe care Mary Wohlford, de 80 de ani, si l-a facut in luna februarie si-a exprimat in mod clar dorinta de a nu fi reanimata in cazul in care va ajunge la spital din cauza unei boli. Ea a lipit de asemenea un bilet cu ultima sa dorinta pe frigider. „Oamenii ar putea crede ca sunt nebuna, insa nu-mi pasa. Uneori, ideile cele mai trasnite sunt cele mai bune“, a declarat Mary Wohlford. Mai multi medici si juristi au precizat ca au indoieli in legatura cu caracterul de constrângere al mesajului femeii, in cazul in care aceasta s-ar afla intr-o sala de urgenta a unui spital sau in fata unui tribunal. Cu toate acestea, ei au salutat originalitatea gestului femeii.


104 ani aniversati la volan


Pentru a-si marca asa cum se cuvine cea de-a 104-a aniversare, o bunicuta din Franta si-a vazut visul cu ochii si a efectuat o plimbare la volanul unui Ferrari. Dupa cum informeaza Krone.at, batrâna si-a petrecut o jumatate de ora la volanul bolidului, care parca zbura pe pista, atingând uneori chiar si 220 de kilometri pe ora. „Mi-a placut mult. Nu mi-a fost deloc frica“, a povestit sarbatorita, Marcelle Hertz. Medicul sau de familie a decis sa ii indeplineasca pacientei sale visul si i-a permis sa faca o plimbare la volanul unui Ferrari 350 Maranello. Si la aniversarea de anul trecut, când a implinit 103 ani, curajoasa frantuzoaica a avut ocazia sa conduca o masina sport. „Este formidabil ca la 104 ani este atât de dinamica“, a spus doctorul caminului de batrâni din Brunoy, unde locuieste „vitezomana“. Aceasta a acceptat sa dezvaluie secretul formei sale de invidiat. In fiecare zi bea un pahar de vin.


Audrey Tautou nu se considera frumoasa


Actrita franceza Audrey Tautou nu se considera a fi frumoasa, informeaza site-ul pipole.net. „Nu cred ca sunt urâta, insa nici adjectivul «frumoasa» nu este pentru mine. Femeile pe care le putem califica drept frumoase sunt acelea care provoaca instantaneu exclamatii de genul «Oh, Dumnezeule! Este magnifica». Nu cred absolut deloc ca sunt acest gen de femeie“, a declarat actrita in cadrul unui interviu acordat publicatiei Sunday Mirror. Pe de alta parte, ea a lasat sa se inteleaga ca intentioneaza sa renunte in anii viitori la meseria de actrita. Audrey Tautou, de 27 de ani, poate fi vazuta in prezent pe marile ecrane in rolul Sophiei Neveu, unul dintre personajele controversatului film al lui Ron Howard, „Codul lui Da Vinci“.


Hugh Jackman – adeptul sexului tantric


Performantele sexuale ale actorului Hugh Jackman s-au ameliorat considerabil de când acesta a inceput sa studieze si sa practice tantra yoga, arta extazului amoros. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, el a devenit adeptul acestei practici dupa filmarile pentru pelicula „The Fountain“. Actorul australian, care va putea fi vazut incepând cu saptamâna viitoare in filmul „X-Men“, s-a dedicat aproape un an studierii acestei metode indiene destinate ameliorarii performantelor sexuale. „Am devenit adeptul acestei metode pe care nu o experimentasem inainte in viata mea sexuala. Sotia mea este nerabdatoare sa o descopere si ea“, a declarat Hugh Jackman.


Tom Cruise – un tata autoritar


Eroul filmului „Misiune imposibila“ nu glumeste atunci când vine vorba de educatia copiilor. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, actorul le-ar fi interzis celor doi copii ai sai, Isabella si Connor, sa priveasca la televizor sau sa se joace pe calculator. „Copiii mei nu au nici un joc video si nu-i las nici macar sa priveasca la televizor. Pot sa asculte muzica sau sa citeasca o carte. Le dau voie sa vada filme in week-end, insa fara sa exagereze“, a declarat actorul. „Vreau sa invete sa aiba simtul muncii. Eu insumi am fost distribuitor de ziare când aveam doar opt ani. Trebuie sa-si faca singuri curat in camera si sa nu astepte ca altcineva sa faca acest lucru in locul lor“, a mai precizat Tom Cruise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS