Acasă Magazin Viata alaturi de o vedeta – intre vis si realitate

Viata alaturi de o vedeta – intre vis si realitate

Câte lucruri au in comun oare muritorii de rând cu vedete precum Paris Hilton, Brad Pitt sau Demi Moore? Daca ati visat vreodata sa aveti o relatie cu un VIP, a venit momentul sa descoperiti ce sanse aveti sa cuceriti inima unei vedete si mai ales sa rezistati alaturi de ea.


Site-ul www.topsynergy.com este unul dintre cele mai accesate in Statele Unite atunci când vine vorba de „relationships“ sau mai pe româneste relatii interpersonale. Aici veti gasi sfaturi si recomandari utile despre cum sa va imbunatatiti relatiile cu colegii de serviciu sau partenerii de viata, iar la sectiunea „You and the Famous“ si o lista lunga de vedete, enumerate in ordine alfabetica.


Lista cuprinde vedete de la Al Pacino pâna la Woody Allen, de la Britney Spears, David Beckham, George W. Bush, Nicole Kidman, Tony Blair la Shakira, pe scurt reprezentanti de seama ai lumii muzicale, cinematografului, politicii si sportului.


Asadar, aici puteti gasi aproape toate vedetele care conteaza si cu care toti, cel putin o data in viata, am vrut sa avem de-a face personal. Este suficient sa apasati pe personajul cu care doriti sa va aflati gradul de afinitate si veti putea citi o analiza amanuntita, care va ofera detalii dintre cele mai intime despre personalitatea si viata vedetei cu pricina.


Dupa ce ati introdus datele dumneavoastra, veti primi rezultatele personalizate, si asta in doar câteva minute, pe adresa dumneavoastra de e-mail. Aspectele analizate sunt impartite in relatii de tip sentimental si profesionale: relatii pe termen lung, romantice, prietenie, atractie sexuala, plus o serie de raporturi in care se presupune ca dumneavoastra sunteti sefi, consilieri, angajati sau mentori ai personajului preferat.


Oricum, cert este ca va va fi semnalat gradul de intensitate cu care energiile cosmice sunt favorabile diferitelor tipuri de raporturi intre dumneavoastra si vedeta si ce sanse are relatia sa functioneze.


Fiecare vedeta cu secretele ei


De exemplu, despre Paris Hilton puteti afla ca are nevoie de afectiune si iubire si ca intr-o relatie adopta deseori o atitudine copilaroasa si de atasament extrem fata de partener. Are multe dificultati in relatiile sociale, insa ca fire este cordiala, docila si plina de compasiune in raporturile cu ceilalti. In ciuda acestor trasaturi, atitudinea sa vizavi de sex, romantism si dragoste este foarte neconventionala si deschisa. In aceste conditii, relatia ce i se potriveste cel mai mult este cu un partener care sa ii acorde multa libertate, sa nu fie gelos si posesiv. In plus, despre fiecare vedeta puteti gasi si profilul astrologic, foarte util pentru a descoperi afinitatile si diferentele. Pe baza matematicii si astrologiei, sunt realizate calcule care pot determina posibilele sinergii dintre internaut si personajul ales in ceea ce priveste intimitatea sau pasiunea reciproca. De exemplu, despre David Beckham aflam ca in relatiile de amor este mai atras de persoanele cu un dezvoltat simt al umorului si inteligente si nu pune prea mult pret pe aspectul fizic. Adora femeile care pun intrebari si vor raspunsuri imediate si pentru a fi fericit in cuplu are nevoie sa aiba acelasi punct de vedere si aceleasi pasiuni ca si partenerul. Daca aveti ceva planuri cu Madonna, aflati ca adora sa fie in centrul atentiei si ca nu tolereaza relatiile sufocante, insa in adâncul sufletului ei e o romantica incurabila.

Exit mobile version