Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Leul – animal de companie


In timp ce traditionalistii prefera sa tina in casa o pisica sau câine, mai nou, excentricii prefera ca animal de companie un leu. Este si cazul familiei Collins, care tin in curtea casei lor o leoiaca pe nume „Kitty“. In afara de Kitty, familia mai are un câine si o sopârla. Din câte se pare insa, „triunghiul“ se va destrama in curând, pentru ca autoritatile au de gând sa mute leul intr-o gradina zoologica. Din cauza potentialului pericol reprezentat de felina, un tribunal local a decis ca animalul trebuie mutat. Membrii familiei sunt indignati de aceasta decizie si au decis sa lupte pentru a o pastra pe Kitty la ei in curte. De vina sunt unii vecini ai familiei, care au marturisit ca toti „au o pusca incarcata pentru cazul in care se intâmpla ceva cu leul“. Altii, in schimb, sunt de partea familiei Collins, considerând felina ca pe „un copil mai mare, care nu trebuie sa plece“. „Nu a facut nimic nimanui, nu vad de ce trebuie sa fie dus intr-un loc unde sigur nu va fi fericit“, a spus Barry, capul familiei.


Peluza furata din fata casei


Politistii din localitatea Adelanto din California au arestat un barbat suspectat ca a furat o peluza intreaga, tufisurile si stropitorile mecanice din fata unei case din desertul Mojave. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, proprietarul casei a fost cel care a anuntat organele de ordine, a precizat Staci Johnson, purtatorul de cuvânt al serifului. Martorii au povestit ca victima l-a vazut pe barbatul care transporta bulgari de pamânt, plante si sistemele de irigatie catre alta casa. Suspectul, David Roger Bowers, de 34 de ani, a fost retinut si este in prezent anchetat pentru furt si insusirea de bunuri furate. Peluza, tufisurile si sistemele de irigatie au fost descoperite in curtea suspectului si au fost returnate proprietarului.


Britney Spears inspira un proiect de lege


Autoritatile californiene ar putea vota o lege care sa-i oblige pe soferi sa-si doteze masinile cu un scaun special in spate pentru copiii cu vârste mai mici de un an. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, legea reprezinta o urmare a comportamentului cântaretei Britney Spears, care a fost surprinsa conducând masina cu copilul sau in brate. Britney Spears a nascut in septembrie anul trecut un baiat, numit Sean Preston. Bebelusul si mama lui s-au aflat in mijlocul unei controverse, la inceputul lui februarie, dupa publicarea unor fotografii in care vedeta era prezentata in timp de conducea cu bebelusul pe genunchi, incalcând astfel codul rutier. Cântareata, de 24 de ani, care a devenit celebra in 1999 cu hitul „Baby One More Try“ si care a vândut de atunci peste 60 de milioane de albume, a explicat ca nu a avut timp sa-si puna copilul pe scaunul special pentru bebelusi pentru ca era urmarita de paparazzi. Fotografiile cu pricina au stârnit recent un nou val de polemici in presa. Daca va fi votat proiectul de lege care sa-i oblige pe soferi sa-si doteze masinile cu un scaun special in spate pentru copiii cu vârste mai mici de un an, acesta se va numi „Legea Britney“.

Exit mobile version