21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec: Amintirile va coplesesc si va refugiati in alte vremuri, când era cineva alaturi de dv. si va simteati ocrotit. Evenimentele de familie pot fi impresionante, iar intâlnirile sentimentale tandre si intime.


Taur: Pasivitatea de ieri inca se mentine si nu prea va trage ata la treaba. Pasati altora sarcinile mai grele sau va eschivati. O zi de chiul nu este exclusa, daca va permiteti, pentru ca nu va puteti concentra eficient. Va relaxati cu prietenii, desi cei mai in vârsta nu prea va agreeaza ideile. Va petreceti mult timp alaturi de familie, iar acest fapt este foarte apreciat.


Gemeni: O zi cu multe bucurii si satisfactii, mai ales in plan sentimental, pentru ca partenerul va rasfata cu gesturi de afectiune. Aveti un motiv sa va simti mai presus fata de altii si se vede pe chipul dv. ca sunteti mândru de dv.


Rac: Doriti sa va afirmati mai mult, aveti ceva de spus, dar exista altcineva in anturaj, cu personalitate mai puternica, ce incearca sa va eclipseze. De dv. depinde sa va ridicati pentru drepturile si opiniile dv., fara sa va lasati intimidat.


Leu: Trebuie sa aduceti la normal o situatie care a iesit de sub control zilele trecute. Analiza lucida si calma pe care o faceti aduce la iveala solutiile cele mai bune. O zi buna pentru impacari, rezolvari, raspunsuri mult asteptate.


Fecioara: Faceti numai concesii pentru a le fi pe plac altora si azi iar trebuie sa inchideti ochii in fata unei situatii care nu va place deloc. Pentru ca e obligatoriu sa tolerati sacrificiul, o veti face si de data aceasta.


Balanta: Sunteti calm, tolerant, nimeni nu va poate supara, parca nici nu auziti ceea ce altadata v-ar fi enervat, ci dati dovada de intelepciune si stabilitate emotionala. Vreti sa incercati sa faceti ceva nou, iar acest lucru poate parea ciudat celor din jur. Veti excela intr-o situatie de criza si va veti lasa concurentii muti de uimire.


Scorpion: Incepeti saptamâna cu un final de drum, probabil doar de aceasta zi ati mai avut nevoie pentru a incheia o actiune ce se apropia de sfârsit. Daca vreti sa va gasiti un nou partener, nu mai fiti asa de comod, renuntati la anumite tabieturi.


Sagetator: Ceva nu vi se pare in regula in ceea ce va spune un colaborator, sunteti ori indus in eroare de o atitudine falsa ori descoperiti concret ca umbla cineva cu cioara vopsita. Simtul justitiar pe care il aveti va face dreptate. Va veti simti bine daca incercati sa faceti lucruri care va relaxeaza, insa in dragoste sunteti capricios.


Capricorn: Nu reusiti sa ajungeti azi la ce v-ati propus, piedicile de orice fel va fac sa pierdeti energia cu care ati pornit initial. Cu toate acestea, va puneti in joc toata ambitia pentru a merge mai departe, in ciuda amânarilor frecvente.


Varsator: Aveti o zi plina in fata, sarcinile de serviciu va solicita la maximum. Va asumati responsabilitatile si va vedeti serios de treaba, dar pentru ca sunteti atât de harnic, sefii sau colegii va dau si mai mult de lucru, ceea ce duce la extenuarea dv.


Pesti: Desi dumneavoastra sunteti linistit, azi apar aspecte ce va dau peste cap tot calmul. Va enervati cam repede si impulsivitatea cu care va implicati in unele situatii ii irita pe ceilalti, stârnind tensiuni inutile, mai ales de la bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS