14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSharon Stone - mai sexy, mai matura, mai agresiva

Sharon Stone – mai sexy, mai matura, mai agresiva

Au trecut 14 ani de când „Basic Instinct“ a provocat mari controverse in intreaga lume – 1992 a fost anul in care Sharon Stone a filmat nud, cinefilii au platit ca sa o vada si astfel s-a nascut o noua stea la Hollywood. Cea mai sexy actrita de la Marilyn Monroe incoace, Stone a fost prezenta in visele erotice a milioane de adolescenti si i-a facut pe adulti sa-si dea seama ca pot aborda o blonda extrem de sexy fara sa se loveasca de un refuz categoric.


S-a nascut o stea in anii ’90, dar nu suficient de stralucitoare la acel moment. In ciuda nominalizarii la Oscar si la Globul de Aur pentru rolul din „Casino“, succesul actritei in box-office s-a lasat asteptat. Filme ca „Sliver“ si „Muza“ nu au reusit sa atraga atentia fanilor si a criticilor asa cum s-a intâmplat cu „Basic Instinct“. Insa nu aceasta a fost marea problema a actritei. In 2001, ea a fost diagnosticata cu aneurism cerebral (largirea peste masura a unei artere – n.r.), fiind internata de urgenta. Trei ani mai târziu, mariajul sau cu Phil Bronstein s-a destramat.


Cu toate acestea, in ciuda tuturor greutatilor carora a fost nevoita sa le faca fata, Stone nu a cedat si a stiut intotdeauna sa mearga mai departe. Astfel, fosta angajata a unui restaurant fast-food, mama adoptiva a doi copii, s-a implicat in militarea drepturile homosexualilor, a sarutat un fan pentru a aduna 50.000 de dolari in scop caritabil si chiar a facut ca visul unei balerine sa devina realitate, oferindu-i 75.000 de dolari pentru a-si completa studiile.


Actrita, nu demult „Miss Crawford County“, a revenit, in 2006, in lumina reflectoarelor. Având 48 de ani si mândrindu-se cu aceasta vârsta, Sharon Stone se dezbraca din nou in „Basic Instinct 2“, spre deliciul fanilor sai. Noul film este mai dur, mai riscant si include scene de sex mai explicite, fiind interzis persoanelor sub 17 ani in Statele Unite. Regizorul peliculei, Michael Caton-Jones, a incercat sa renunte la câteva scene de sex, dar actrita a reusit sa-l convinga sa renunte la aceasta idee.


„Personajul lui Sharon este o femeie sexy si foarte complicata… la fel ca aceea care ii da viata“, declara Caton-Jones, cu câteva saptamâni inainte de lansare.


Inapoi pe Batrânul continent


„Basic Instinct 2“ s-a filmat in Marea Britanie. Fiind intrebata cum se simte din nou pe Batrânul continent, unde in urma cu 14 ani a promovat prima pelicula a seriei, Stone a declarat: „Sunt foarte fericita ca am filmat in aceasta tara, de care m-am indragostit, pur si simplu. M-am reintâlnit cu multi prieteni care m-au dus in toate marile restaurante, facându-ma sa ma simt ca o adevarata «lady». Cu toate acestea, nu cred ca as putea trai acolo, mai ales in Londra. Cred ca as da faliment intr-o saptamâna“. In prima scena din „Basic Instinct 2“, actrita joaca alaturi de Stan Collymore, un fost fotbalist britanic pentru care aceasta pelicula reprezinta prima experienta in cinematografie. „Am colaborat foarte bine cu Stan; este un cavaler desavârsit. Când am filmat scena, stiam ca pot avea incredere in el, stiam ca va reusi cascadoria“, a declarat artista. De asemenea, ea a precizat: „Nu am vrut sa las absolut nimic imaginatiei barbatilor. Trebuia sa fie cât mai multe scene de sex. La un moment dat, am aflat ca unele dintre aceste scene fusesera taiate. Dar, la insistentele mele, totul a revenit la normal. Am vrut sa demonstrez ca, o data cu trecerea vârstei, femeile devin mai mature din punct de vedere sexual. In plus, de aceasta data seduc un barbat un pic mai tânar decât mine. David Morrisey joaca rolul psihologului meu. Cred ca este bine ca unele lucruri sa fie schimbate“. Dupa lansarea filmului, actrita a primit mai multe oferte pentru a poza nud in diferite reviste. Fiind intrebata cum reuseste sa se mentina in forma, ea a declarat: „Nu am un regim special. In schimb, nu fac niciodata excese, in ceea ce priveste alimentatia. In plus, folosesc scarile in loc de lift“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS