7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


Cel care se urca primul in autobuz isi alege locul pe care si-l doreste. Orice autobuz pe care il vei lua la inceputul saptamânii va avea o deviere de la traseul normal. Aventura pluteste in aer. Marti si miercuri, aceasta ocolire va va costa. Tot ce va ofera cei din jur va este de folos intr-un anume fel. Reputatia dumneavoastra la locul de munca este foarte buna si nimic nu va satisface mai mult decât succesele pe care le aveti joi sau vineri. Dar, dupa cum stiti, orice urcare are si o coborâre. In acest week-end are loc coborârea, asa ca faceti cât mai putine lucruri.


TAUR


Cineva incearca, printr-o schema, sa va deposedeze de bani la inceputul saptamânii. Sunteti prea destept ca sa nu observati. Metodele dumneavoastra fermecatoare au un efect de bumerang si puteti sa convingeti usor pe oricine. La mijlocul saptamânii, va gânditi numai la calatorii – acesta este un domeniu care va va costa, pentru ca sunt atâtea locuri frumoase de vizitat. Vineri, incercati sa nu fiti prea preocupat de gândurile celor din jur. Sâmbata si duminica, prietenii sunt alaturi de dumneavoastra mai mult ca niciodata.


GEMENI


Dumneavoastra si partenerul de viata sunteti la un nivel mai inalt decât restul lumii. Totul este de vis. Puteti sa faceti orice. Sunteti propriul dumneavoastra stapân. Marti si miercuri, controlul asupra destinului dumneavoastra este mai putin sesizabil, dar joi, o gluma va face sa va dati seama ca nici nu stiti ce vreti. Asa ca e un lucru bun ca nu puteti sa va controlati viitorul. Opiniile dumneavoastra nu au fost niciodata atât de idealiste cum sunt vineri. Sâmbata si duminica sunt zile de profunda visare.


RAC


Nici toate resursele de energie din lume nu va pot face „motorul“ sa porneasca. Aveti o problema in viata sociala sau privata, si vor trece câteva zile pâna când va veti da seama de unde provine. Marti si miercuri hibernati. Aveti nevoie sa stati singur. Joi si vineri, daca stati de vorba cu cineva, puneti mai mult accentul pe conexiunea intelectuala decât pe cea sentimentala. Sâmbata si duminica, puteti sa faceti tot ce va trece prin cap.


LEU


Reusiti sa duceti totul la capat luni. Daca sunteti singur, va veti imagina ca veti petrece o luna de miere cu o persoana pe care tocmai ati intâlnit-o. Daca sunteti casatorit, veti dori sa zburati pâna in Bahamas – cu toate ca nu ar prea fi cazul acum. Marti si miercuri, sunteti fericit ca aveti timp sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra si sa le fiti de folos prietenilor. Ziua de joi va pune la incercare rabdarea. Vineri este o zi buna pentru a gasi solutii, iar zilele de sâmbata si duminica prezinta o retea uimitoare de noi enigme.


FECIOARA


Vreti sa fiti pe primul loc la inceputul saptamânii, dar nimic din ceea ce faceti nu va iese. Va miscati incet. Este ca si cum ati merge pe o scara rulanta, dar in directia opusa. Marti si miercuri, va veti deschide aripile si va veti lasa in voia sortii – din fericire, in bratele unei persoane foarte dragute, dar joi si vineri veti fi iar stapân pe viata dumneavoastra. In acest week-end, veti observa câtiva prieteni care se afla in aceeasi situatie in care va aflati dumneavoastra la inceputul saptamânii.


BALANTA


Sunteti foarte echilibrat luni si dati dovada de multa diplomatie. Ideile dumneavoastra sunt binevenite, iar raspunsurile pe care le primiti va inspira si mai mult. Totusi, marti si miercuri sunt zile de relaxare. Sunteti foarte introvertit, dar gândurile dumneavoastra zboara spre unele aspecte din trecutul dumneavoastra pe care le considerati mai ciudate. Joi si vineri nu sunt zile dificile, caracterizate doar de o usoara stare de agitatie, mister si fiorul dragostei, iar sâmbata si duminica sunteti atât de ocupat, incât veti fi norocos daca veti mai avea timp si pentru visare.


SCORPION


Cele mai abstracte concepte au legatura cu viata dumneavoastra de zi cu zi la inceputul saptamânii. Veti fi foarte influentat de filozofie. Veti avea poate sentimentul ca ceva este prea bun ca sa fie adevarat. Chiar va merge bine totul. La mijlocul saptamânii, reusiti sa puneti punct unei afaceri dintre doi colaboratori care nu se inteleg intre ei. La capatul zilelor de joi si vineri, faceti o descoperire minunata chiar in pragul casei dumneavoastra. Sâmbata si duminica, distrati-va (sau doar stati de vorba) in aer liber.


SAGETATOR


Grupul dumneavoastra de prieteni va ofera tot ce aveti nevoie la inceputul saptamânii: respect, incredere si distractie. Gasiti o cale sa le spuneti ce simtiti. Scrisorile ar fi o idee buna. Marti si miercuri s-ar putea sa va treziti ca scrieti o multime de scrisorele de admiratie. Joi si vineri, atentia dumneavoastra se indreapta spre lucruri mai putin cunoscute. Va place sa stiti ce muzica asculta cei din jur si la ce se gândesc noaptea inainte sa adoarma. Curiozitatea dumneavoastra este nelimitata. In week-end va puteti largi orizonturile.


CAPRICORN


Surprinzator, la inceputul saptamânii munciti din greu si dragostea se afla undeva in umbra. Nu o neglijati totusi; daca aveti pe cineva drag, tratati-l asa cum merita si, daca nu aveti pe nimeni, incercati sa va faceti timp si pentru aspectele personale. Joi si vineri sunt zile foarte bune pentru dumneavoastra atât pe plan profesional, cât si sentimental. Planificati o intâlnire fierbinte – poate o masa de prânz romantica? In ceea ce priveste week-end-ul, inima dumneavoastra intâmpina un mic obstacol, ceea ce nu se prea potriveste cu perseverenta si abilitatile dumneavoastra de a rezolva problemele.


VARSATOR


Varsatorii singuri vor avea mare noroc in a-si crea noi legaturi luni. Cei care au deja o relatie pot deveni prieteni buni cu partenerul, ceea ce pare a fi destul de interesant. S-ar putea sa aveti mai putina energie decât de obicei marti si miercuri, asa ca luati-o mai usor si planificati-va eventualele intâlniri amoroase pentru joi si vineri, pentru ca sunteti stralucitor, foarte atractiv si deschis. Daca ati cautat o schimbare pozitiva in relatia dumneavoastra, ei bine, acum este momentul sa o faceti. Momente de solitudine amestecate cu viata sociala va fac fericit in acest week-end.


PESTI


Atentia dumneavoastra se indreapta spre o problema sentimentala luni, sa zicem un aspect pe care l-ati omis. Apoi, ceva ce pare a fi o problema dificila deodata devine ceva nesemnificativ marti si miercuri, probabil datorita sfatului intelept pe care vi-l ofera un prieten.


In general, dumneavoastra sunteti cel care da sfaturi, dar nu ezitati sa le cereti atunci când aveti nevoie de ele. Firea dumneavoastra romantica este la inaltime in acest week-end, asa ca fiti pregatit pentru o primavara fierbinte!


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS