10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: E momentul unei decizii si se simte nevoia unei schimbari, desi ultimele luni nu au fost tocmai stabile. Lucrurile nu s-au finalizat inca, astfel ca nu va asteptati ca totul sa ramâna neschimbat. Studiul aprofundat va ajuta sa va completati munca.


Taur: Nu incercati sa controlati rezultatul unor situatii neprevazute. Azi fiti fermi pe pozitii si aveti incredere in instincte si nu veti fi pusi in situatii delicate. Aveti o energie debordanta.


Gemeni: Viata romantica poate fi cam dificila in aceasta perioada. Azi va veti folosi intelectul si luciditatea pentru a gasi solutii. Nu fortati lucrurile, totul se va intâmpla la timpul potrivit. Seara se pot incinge spiritele daca nu faceti efortul sa gasiti o cale de mijloc.


Rac: Anumite idei despre care aflati pe moment pot parea bune, dar la o analiza mai atenta e posibil sa va schimbati parerea. Unii membri ai familiei pot fi implicati intr-o cearta aprinsa si, chiar daca aveti impresia ca puteti aplana conflictul, aceasta cearta e bazata mai mult pe sentimente decât pe fapte. Va fi nevoie de mai mult decât o simpla intelegere.


Leu: Actiunile bazate doar pe intuitie pot fi mai riscante decât de obicei, asa ca e bine sa va controlati si nu reactionati la stimuli si situatii. Atunci când cineva apropiat va cere sfatul trebuie sa aveti rabdare sa-i ascultati problema. Fiti siguri ca intelegeti situatia pe deplin inainte de a face recomandari.


Fecioara: E o perioada in care va simtiti foarte presati si stresati. Veti aprecia contactul cu persoanele din jurul dumneavoastra ca fiind mult mai placut astazi, astfel ca e indicat sa aveti cât mai multe intâlniri. Fiti rabdatori cu colegii.


Balanta: E foarte important pentru dumneavoastra sa aveti un aport important la ceea ce se intâmpla in jur. O noua functie aduce cu ea si responsabilitati mai mari, trebuie sa fiti dispusi sa le faceti fata inainte de a accepta noul post. In aceasta dupa-amiaza lasati succesele sa „vorbeasca“ in locul dumneavoastra.


Scorpion: Sunteti preocupati de succesul personal si de câstigarea autoritatii in domeniul in care activati. Acordati partenerului de viata circumstante atenuante. Poate ca povestea pare putin suspecta, insa nimic rau nu se ascunde in spatele acesteia. Greselile facute din neatentie va incetinesc evolutia, asa ca gânditi de doua ori inainte de a face ceva.


Sagetator: Nu faceti greseala de a va defini in functie de circumstante si de situatiile externe. Astazi veti avea multe de invatat, iar experienta câstigata va va folosi pe viitor, mai ales ca va gânditi sa o luati de la capat intr-un domeniu cu totul nou.


Capricorn: Nimeni nu se supara daca mai sunteti din când in când cu capul in nori, insa nu e bine sa fiti mereu asa. Trebuie sa va adunati toate fortele pentru a trece cu bine si peste ultimul obstacol. Un proiect pe care il credeati terminat mai trebuie inca finisat. Putina autodisciplina va va ajuta sa terminati totul la timp.


Varsator: Este important, pentru a va simti impacati cu sine, sa va constientizati si sa va exprimati sentimentele. Ar putea fi un moment bun sa va intâlniti cu un prieten vechi cu care nu v-ati mai vazut de ceva vreme si sa petreceti o seara placuta impreuna.


Pesti: Trebuie sa faceti o impresie buna celor din jur si sa incepeti noile proiecte cu dreptul. Nu credeti mereu ca toata lumea va vrea binele pentru ca veti fi dezamagiti. Perspectivele celor din jur va vor influenta si pe dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS