10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bancnote false de la Imprimeria Nationala a Japoniei


In Japonia, se afla in circulatie 40.000 de bancnote de 1.000 de yeni false. Dupa cum informeaza Libero.it, la inceput s-a crezut ca este vorba de niste falsificatori extrem de abili, insa ulterior s-a descoperit ca respectivele bancnote au fost puse in circulatie chiar de Bank of Japan. Guvernul nipon a anuntat imediat ca incearca sa recupereze toate bancnotele aflate in circulatie si ca ii va pedepsi exemplar pe cei care au gresit. Din pacate pentru aspirantii falsificatori, reprezentantii Bank of Japan au anuntat ca nu vor da publicitatii detaliile erorilor de tiparire comise. Cert este ca pe zi ce trece tot mai multi cetateni se plâng de aceste bancnote false, oamenii pomenindu-se respinsi la casierie, dupa ce au platit cu bani pe care ii credeau a fi legali.


Concediat pentru ca a urinat lânga toaleta


Un angajat al unei uzine de echipament pentru masini Lear Corporation din Lagny-le-Sec a fost dat afara pentru ca a urinat lânga vasul de toaleta, informeaza site-ul Yahoo!News. „Conducerea uzinei ii reproseaza ca a urinat pe 15 februarie, la ora 19.30, lânga toaleta pentru barbati, in conditiile in care podeaua era curata“, a declarat Aziz Tozzali, un reprezentant al sindicatului. Barbatul, de 39 de ani, a fost anuntat pe 20 aprilie ca este dat afara, ca urmare a unei audieri ce avusese loc cu doua saptamâni mai devreme.


Mark Wahlberg, bântuit de cosmarul de pe 9/11


Mark Wahlberg inca viseaza ca lupta cu teroristii care au atacat New York si Washington pe 11 septembrie 2001, pentru ca ar fi trebuit sa fie intr-unul dintre avioanele prabusite. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, actorul din pelicula „Planeta maimutelor“ avea bilete rezervate pentru zborul 93, United Airlines, din Boston, Massachusetts, spre Los Angeles. Acesta este unul dintre aparatele de zbor deturnate de rebelii al-Qaida. Artistul a decis insa in ultimul moment sa zboare cu alta cursa. Dar pasagerii aflati la bordul avionului au luptat cu teroristii facând ca acesta sa se prabuseasca pe un câmp din Pennsylvania inainte sa-si atinga tinta. Wahlberg inca are cosmaruri la gândul ca s-ar fi putut afla in avion in acele momente. „Cu siguranta as fi incercat, pâna in ultimul moment, sa lupt cu teroristii. Cred ca am avut de cel putin 50 de ori acest vis“, a declarat actorul.


Monica Bellucci – noua imagine a rujului Dior


Actrita italiana Monica Bellucci isi va imprumuta imaginea pentru promovarea rujului de buze „Rouge Dior“. Dupa cum informeaza site-ul teemix.aufeminin.com, reprezentantii celebrei firme au facut acest anunt in cadrul unei prestigioase petreceri care a avut loc la Paris, eveniment la care Monica a aparut intr-o superba rochie de matase semnata John Galliano. Casa Dior este recunoscuta pentru numele celebre care i-au reprezentat produsele de mai bine de o jumatate de secol. Printre aceste celebritati se numara actrite precum Marlene Dietrich, Lauren Bacall sau Sharon Stone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS