13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFormula matematica pentru un posterior perfect

Formula matematica pentru un posterior perfect

Aflati in evidenta criza de subiecte, cercetatorii britanici au demarat un amplu studiu pentru a pune la punct o formula matematica, ce ar descrie, in opinia lor, un posterior feminin perfect.


Formula ii apartine lui David A. Holmes, profesor de psihologie la Universitatea din Manchester, al carui studiu a fost dat publicitatii de revista italiana Oggi. Concret, se aduna forma partii dorsale (1 daca este plata, 5 daca pare ca o piersica) si rotunjimea feselor (1 daca sunt patratoase, 4 daca sunt rotunde ca un grapefruit), iar rezultatul se inmulteste cu suma dintre elasticitatea pielii (1 daca tremura ca o gelatina, 5 daca este tare) si tonicitate (1 daca e moale ca o budinca, 4 daca este tare ca marmura ). Rezultatul se imparte la un numar cuprins intre 1 (piele neteda ca un bebelus ) si 4 (un conglomerat de celulita), care corespunde structurii pielii. Din rezultatul obtinut, se extrage un numar cuprins intre 1 (simetria perfecta) si 4 (forma conica mai larga in partea inferioara ), care reprezinta simetria propriului posterior. Daca rezultatul este 80 (maximul), ar trebui sa va intrebati de ce nu v-a propus nimeni sa pozati pentru un calendar supersexy. Daca va incadrati in intervalul 60-79, stati linistita, oricum sunteti „o bomba sexy“ si când mergeti imbracata in blugi mulati barbatii se uita lung dupa dumneavoastra. Daca aveti un punctaj cuprins intre 40 si 59, se poate spune ca nu aratati rau deloc, insa ar trebui sa fiti atente sa nu cadeti in categoria inferioara. In cazul in care rezultatul este cuprins intre 20 si 39, duceti-va repede la cea mai apropiata sala de fitness si puneti-va pe treaba. Intre 1 si 19 puncte, nu va putem recomanda decât sa va faceti programare la un chirurg estetician. Daca rezultatul e 0, nu va temeti: de vreme ce exista sanse minime ca o persoana sa aiba punctajul maxim, este putin probabil ca o doamna sa totalizeze la final 0 puncte.


Parerea specialistului


Redactorii revistei Oggi au cerut parerea chirurgului estetician Clemente Zorzetto, un specialist in domeniu, care a lucrat la „partea dorsala“ a numeroase vedete din Peninsula Italica. Dupa parerea sa, formula lui Holmes este buna, pentru ca ia in considerare toti parametrii necesari. In plus, Zorzetto adauga si el unul: raportul intre picioare si posterior. Pentru Zorzetto, un posterior mic sta bine pe niste picioare kilometrice, in timp ce un posterior rotunjor se potriveste la picioare ceva mai robuste. De-a lungul timpului, partea posterioara feminina a stârnit numeroase dispute. Maestrul cinematografului erotic italian, Tinto Brass, apara de ani buni ideea ca posteriorul este cea mai expresiva parte a corpului uman. „Posteriorul meu este fericit, spune ceva, nu minte, este cea mai sincera parte a corpului, spune mai mult decât orice chip, de aceea il arat si am grija de el. Este cea mai expresiva parte a fiintei umane“. Mesajul a fost preluat si transmis de-a lungul secolelor si pâna in zilele noastre, când posteriorul a fost una dintre temele centrale ale modei, care azi il arata, mâine il ascunde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS