Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Din caruta la spital


Un copil de sase ani a fost victima unui accident rutier, dupa ce a sarit din caruta direct pe o masina. Joi, in jurul orei 13.30, pe DN 55 A, pe raza comunei Ghidici, Ion Bova, de 59 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism Dacia 1307, l-a accidentat pe minorul Alexandru D., de sase ani, din aceeasi localitate. Potrivit politistilor de la Circulatie, baietelul era agatat de partea din spate a unei carute si, fara sa se asigure, a sarit jos, cu intentia de a traversa strada, dar s-a izbit de aripa spate a masinii. Minorul a fost transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul Calafat. (A.D.)


Masina neinmatriculata, sofer fara permis


Un tânar care nu poseda permis de conducere a avut ghinionul sa le cada in brate politistilor, in timpul unei plimbari nocturne. In noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.45, agentii Serviciului Politiei Rutiere Dolj l-au depistat pe craioveanul Costel Iancu, de 24 de ani, in timp ce se plimba prin localitate la volanul unui BMW neinmatriculat. Luat la intrebari de politisti, tânarul a recunoscut ca nu poseda permis de conducere. Politistii de la Circulatie i-au intocmit dosar penal. (A.D.)


Taxi spart de un taximetrist


Un taximetrist este cercetat pentru ca a spart masina pe care lucrase. Marius Veleanu, de 23 de ani, din comuna Cernatesti – Dolj, a sustras dintr-un taxi Daewoo Tico mai multe bunuri, printre care statia de amplificare si boxele audio, in valoare totala de circa 8,8 milioane de lei. Potrivit politistilor, Veleanu lucrase o perioada ca taximetrist chiar pe masina respectiva si ramasese cu gândul la instalatia audio cu care era dotat autoturismul Tico. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate si restituite partii vatamate. (A.D.)


Lovita cu farfuriile in cap


Ana Tenovici, de 81 de ani, din comuna Perisor, sat Maracine, a fost adusa la Spitalul de Urgenta Craiova dupa ce a fost batuta crunt de nepotul sau. „Aseara (miercuri seara – n.r.) ne-am sculat de la masa si eu i-am zis ca avem de pus porumbul in gradina. Lui nu i-a convenit si mi-a dat cu farfuriile in cap. Ne-am mai certat noi si alta data, dar niciodata nu m-a lovit“, a spus batrâna. Ana Tenovici spune ca nepotul a avut aceasta iesire din cauza ca se afla sub influenta alcoolului. „Mai devreme a venit un prieten pe la el si au baut impreuna si cred ca de asta a dat in mine“, a mai spus batrâna. (R.P.)

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version