13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

A iesit cu bucle verzi dintr-o piscina de cinci stele


O femeie a decis sa dea in judecata conducerea unui hotel de cinci stele dupa ce apa din piscina acestuia i-a schimbat culoarea parului in verde. Potrivit site-ului Ananova, care citeaza un articol publicat in La Cuarta, Carolina Carreno si Francisco Vargas se aflau in luna de miere la un hotel din regiunea chiliana Quinta. Nefericitul accident s-a produs chiar in prima seara de când cei doi sosisera la hotel, buclele blonde ale femeii capatând culoarea verde imediat dupa ce aceasta a iesit din piscina. „Atmosfera era perfecta. Dar, la un moment dat, am simtit un miros ciudat venind dinspre piscina. Cu toate acestea, nu am anticipat ce avea sa se intâmple. Initial, când am observat noua culoare a parului Carolinei, am incercat sa spun ceva amuzant pentru a o calma. Sotia mea era foarte furioasa“, a declarat Francisco Vargas.


Un primar a folosit cardul oficial la un club de strip-tease


Un primar american risca sa fie sanctionat dupa ce a folosit cartea de credit oficiala intr-un club de strip-tease din Chicago.


Potrivit site-ului Ananova, primarul din New Lenox, Mike Smith, a admis ca a utilizat 750 de lire sterline de pe cartea de credit pentru a rezerva o masa in respectivul club. In apararea sa, Smith a precizat ca se afla la o petrecere a burlacilor si era singurul care detinea mijloacele financiare pentru a achita consumatia. „A fost greseala mea. Nu trebuia sa folosesc cartea de credit oficiala in acest scop. Sunt un om obisnuit si uneori gresesc“, a declarat primarul Smith, mentionând ca isi va plati datoriile fata de bugetul local.


Angelina Jolie este innebunita dupa ciocolata


Angelina Jolie are pofte la fel ca si celelalte femei insarcinate. Potrivit canalului englez de televiziune ITV, vedeta a primit in Namibia, unde se afla in prezent impreuna cu iubitul ei, Brad Pitt, ciocolata cu unt de arahide. Eroina din „Tomb Raider“ este in luna a opta de sarcina si are pofta de tot felul de alimente. Jolie a fost suparata ca nu a reusit sa gaseasca in Namibia ciocolata ei preferata, asa ca a dat comanda si a primit direct la hotelul in care se afla cu Brad Pitt. Fabrica de ciocolata din Pennsylvania s-a ocupat de pregatirea pachetelor de ciocolata „Reese“ pentru Angelina Jolie.


Tom Hanks a filmat „Codul lui Da Vinci“ fara lenjerie intima


Tom Hanks nu a purtat lenjerie intima in timpul filmarilor pentru „Codul lui Da Vinci“. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, cunoscutul actor a decis sa renunte la slip temându-se ca marginile acestuia se vor vedea prin pantalonii foarte strâmti pe care i-a purtat. De asemenea, starul din „Forest Gump“ a marturisit ca s-a dezbracat chiar in fata Mona Lisei – tablou expus la galeria de arta a muzeului Luvru, din Paris – in timpul filmarilor. „Multe dintre scene au fost realizate in interiorul muzeului. Am folosit sala in care se afla portretul Mona Lisei pentru a ne depozita echipamentele pe care nu le foloseam foarte des. La un moment dat, a trebuit sa ma schimb in fata tabloului. De asemenea, m-am schimbat si in fata unei statui a lui Apollo, veche de aproape 5.000 de ani“, a declarat actorul.


Bill Gates se plânge ca este cel mai bogat om din lume


Multi viseaza sa fie cei mai bogati oameni din lume, in afara de cel care este cu adevarat cel mai bogat om. Potrivit site-ului Cyberpresse.ca, Bill Gates a afirmat ca ar lasa voluntar locul altcuiva. „As prefera sa nu fiu cel mai bogat om din lume“, a declarat patronul Microsoft, intervievat de o jurnalista de la CNBC in cadrul unei conferinte on line.


Bill Gates este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la aproximativ 50 de miliarde de dolari de catre revista americana Forbes. „Atâta bogatie nu aduce nimic bun. Esti mult mai vizibil“, a afirmat el. Totusi, averea sa nu-l impiedica sa duca o viata aproape normala. Un lucru este sigur: Gates nu va intra niciodata in politica. „Nu voi fi niciodata un om politic, va asigur. Nu mi-ar placea asta si n-as fi niciodata ales. Sunt mai bun in ceea ce fac acum“, a mai spus el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS