12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZece pasi spre celebritate

Zece pasi spre celebritate

Vedetele nu au fost vedete dintotdeauna. Insa cineva care le-a „simtit“ potentialul le-a ajutat, folosind unul (sau chiar mai multe) dintre trucurile de mai jos, sa devina un brand, un nume care se intipareste, pe parcursul timpului, in mintea celor denumiti, generic, fani. Iata de ce aveti nevoie pentru a ajunge star.


Putin talent (sau un plan de marketing bun). Daca vrei sa cânti si nu ai voce buna sau nu esti cel mai bun actor din lume, nu conteaza. O echipa buna de PR (public relations – relatii publice – n.r) si marketing va face asa incât lumea sa poata vorbi de tine. Exista multe celebritati care, fara nici cea mai mica doza de talent, au ajuns sa câstige premii. Si asta pentru ca s-a demonstrat ca talentul nu este totul; mai mult conteaza banii, imaginea si o industrie dispusa sa stoarca sucul la maximum!


Unul sau mai multe scandaluri. Dezbraca-te, fa sex in public, vinde o caseta video porno in care apari tu sau, mai simplu, imbata-te pe oriunde mergi. Asa poti deveni celebru. Zeci de vedete si-au construit cariera pe baza unor scandaluri sau excentritati. Alicia Machado, Paris Hilton, Courtney Love si multe altele considera ca „nu conteaza ca vorbeste lumea de bine sau de rau, important este sa vorbeasca de tine“. Nu este recomandabil sa-ti incepi cariera cu un scandal, insa mai devreme sau mai târziu va trebui sa recurgi la el, daca vrei sa devii faimos.


Un instructor personal. Lumea este foarte critica, nu iarta un kilogram in plus. De aceea, ca sa fii celebru, trebui sa te mentii in forma. Si ca sa fii in forma, trebuie sa ai un instructor de gimnastica personal si norocul sa te fi nascut inalt si cu muschi.


Participa la un reality-show. Participa la un reality-show sau creeaza-l pe al tau. Multe vedete din intreaga lume s-au nascut dintr-un reality-show. Televiziune are loc pentru toata lumea.


Un stilist. Jessica Simpson a fost la Casa Alba cu stilistul sau. Jennifer Aniston a plecat in vacanta cu coafeza. Stilistii sunt cei mai importanti „prieteni“ si „confidenti“ pe care ii pot avea celebritatile. Imagineaza-ti, ei le vad nepieptenate. Daca nu iti poti angaja unul, pentru ca sunt intr-adevar scumpi, cere-i unui prieten sa se dea drept stilist si totul va fi OK.


Unul sau mai multi catei. Paris Hilton a platit cinci mii de dolari recompensa pentru câinele sau. Nicole Ritchie ii ia cu el peste tot. Paulina Rubio ii prezinta ca si cum ar fi copiii ei. Toate starurile de la Hollywood isi etaleaza animalele de companie si investesc multi bani in ele.


Dinti albi. Acum intelegem de ce se spune ca celebritatile sunt niste „staruri“ (star – stea, in lb. engl.). Daca s-ar putea aprinde lumina cu dintii lor albi stralucitori, toate ar putea ilumina un oras intreg. Ca sa fii o vedeta trebuie sa ai dinti albi si, daca este posibil, insotiti de buze sexy. Daca nu se poate sa le ai pe amândoua, primii sunt preferabili. O vizita la dentist, 500 de dolari, laser si… ai un zâmbet perfect. Daca nu poti plati atât de mult, atunci inchide gura când esti fotografiat.


Un secret din copilarie pe care-l marturisesti revistelor Vanity Fair sau People. Daca in trecut ti s-a intâmplat ceva neplacut, nu povesti oricui. Celebritatile isi pastreaza secretele teribile timp de mai multi ani, pâna intr-o zi când decid sa dezvaluie totul, dar nu prietenilor, nici familiei, ci lumii intregi. Ele isi spun secretele, revistele le pun pe prima pagina, lumea cumpara revistele si toata lumea are de câstigat din aceasta afacere.


O haina de marca pe covorul rosu. Cine era Jennifer Lopez inainte sa apara in rochia sa Versace si cu sânii aproape dezveliti la decernarea premiilor Grammy? Aproape nimeni nu auzise de ea. Dupa aceasta „exhibitie“, numele lui Jennifer Lopez a inceput sa circule din gura in gura. O haina buna, sexy, dar nu vulgara, poate fi primul pas spre o cariera de succes.


Un strop de noroc. „E mai bine sa fii o persoana norocoasa decât o persoana importanta“, spunea un personaj din filmul „Match Point“. Iar celebritatile o stiu foarte bine. Ele sunt niste persoane cu noroc. Pentru milioanele de actori si actrite care asteapta ani intregi pentru clipa lor de glorie, a fi faimos si bogat inseamna, in parte, a avea noroc. Norocul nu se poate cumpara, dar exista talismane care il atrag.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS