5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSupa care arde grasimile

Supa care arde grasimile

Acest regim, propus de site-ul ele.ro, are marele avantaj de a nu va priva de mâncare. Este indicat insa sa mâncati cât mai multa supa, al carei ingredient principal este varza.


Ingrediente: doua legaturi de ceapa verde; o varza cruda; doi ardei grasi; 500 g suc de rosii; frunzele si coditele de la o telina; amestec uscat de legume.


Mod de preparare: Ingredientele se taie bucatele, se pun intr-o oala (mai putin sucul de rosii), se acopera cu apa si se fierb la foc mare cam zece minute. Se adauga apoi amestecul uscat de legume si sucul de rosii si se fierb inca zece minute.


Regimul


Prima zi: supa si fructe. Puteti mânca pe saturate si supa, si fructe (fara banane);


A doua zi: supa si vegetale. La fel, nu conteaza cantitatea. Legumele pot fi consumate crude sau preparate (fara porumb, mazare sau fasole);


A treia zi: supa, vegetale si fructe. Se recomanda morcov, telina, pastârnac. Este interzis cartoful.


A patra zi: supa, banane, lapte degresat. Bananele si laptele au calorii, dar organismul are nevoie de potasiu si proteine.


A cincea zi: supa, carne de vita si rosii. Se consuma supa cel putin la o masa, 200 – 400 g carne de vita si cam sase rosii. In aceasta zi trebuie sa beti cel putin sase pahare de apa.


A sasea zi: supa, carne de vita si legume. Puteti face doua, trei fripturi de carne de vita fara grasime cu garnitura de legume. Dar nu uitati de supa.


A saptea zi: supa, orez, sucuri de fructe si legume. Puteti mânca supa si orez fiert nelimitat. La fel si in cazul sucurilor.


Veste buna!


Dupa primele trei zile, daca regimul a fost urmat strict puteti slabi intre doua si patru kilograme. La sfârsitul celor sapte zile, daca regimul a fost respectat, puteti slabi intre patru si opt kilograme. Dieta se poate repeta cât de mult doriti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS