15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC


In ultima vreme, v-ati luptat intr-un „hatis“ de probleme profesionale si birocratice, dar la inceputul acestei saptamâni pareti sa iesiti, in sfârsit, la liman. Comunicarea decurge foarte bine si reusiti sa va impuneti punctul de vedere indiferent de situatie. Cu toate acestea, miercuri ar putea aparea unele probleme in familie, iar dumneavoastra nu reusiti sa va gasiti cuvintele. Conflictul se va aplana insa joi, iar zilele de vineri si sâmbata sunt cât se poate de armonioase. Duminica, aveti multa energie si va simtiti pregatit pentru o noua saptamâna.


TAUR


Indiferent ce presiuni se fac asupra dumneavoastra, nu cedati. Primele zile ale acestei saptamâni nu reprezinta un moment prielnic pentru compromis, de orice gen ar fi acesta. Miercuri si joi sunt zile benefice, in special din punctul de vedere al relatiilor sociale, iar vineri si sâmbata probabil va veti stradui sa mediati o disputa intre colegii de serviciu. Ziua de duminica sta sub semnul romantismului.


GEMENI


In jurul dumneavoastra sunt atât de multi oameni, care au atât de multe idei, incât nu este de mirare ca va simtiti bulversat. Cui ar trebui sa-i acordati atentie? Care proiect este cel mai important? Ca si cum lucrurile nu erau si asa destul de complicate, la inceputul saptamânii flirtati – ceea ce n-ar fi deloc rau, daca nu ati avea deja o relatie. Miercuri si joi, situatia financiara va cam ingrijoreaza, insa solutia va aparea de la sine vineri. Sâmbata si duminica, se anunta musafiri.


RAC


In primele zile ale acestei saptamâni, simtiti ca nu puteti sa va impuneti autoritatea. Insa acest lucru nu va avea consecinte, pentru ca toti cei din jur stiu ce au de facut, iar dumneavoastra sunteti oricum prea ocupat pentru a avea timp sa le trasati sarcini. Asigurati-va totusi ca pasivitatea dumneavoastra nu este interpretata gresit. De asemenea, nu uitati ca nu intotdeauna sinceritatea excesiva este apreciata – ci poate fi o arma cu doua taisuri. La mijlocul saptamânii, emotiile sunt foarte intense, iar de vineri pâna duminica va veti ocupa de ceva ce ati neglijat in ultima vreme – nu cumva in aceasta categorie se incadreaza familia si prietenii apropiati?


LEU


O petrecere poate reprezenta mediul ideal in care sa puneti la punct detaliile unor afaceri. Tineti cont de acest lucru in cursul zilelor de luni si marti si nu refuzati nici o invitatie de acest gen. Miercuri si joi, ideile dumneavoastra sunt valoroase si usor de pus in practica. Vineri si sâmbata, sunteti in centrul atentiei – si nu va pare deloc rau, doar se stie cât de mult va place acest lucru! Toate privirile sunt atintite asupra dumneavoastra. Care va fi urmatoarea miscare? Iata intrebarea care va va preocupa in cursul zilei de duminica.


FECIOARA


Zilele de luni si marti pot fi ori foarte bune, ori nefaste, din toate punctele de vedere. Practic, nu puteti face nimic pentru a determina ca lucrurile sa decurga in favoarea dumneavoastra, insa cel putin asigurati-va ca nu faceti greseli la serviciu. Miercuri si joi, nu ignorati detaliile. Aptitudinile dumneavoastra de organizare vor fi de folos, pentru ca va trebui sa puneti la punct o reuniune de familie. Vineri si sâmbata, ar fi indicat sa dati dovada de flexibilitate, iar duminica este o zi excelenta – totul iese exact asa cum va doreati.


BALANTA


A fi omul potrivit la locul potrivit este o sansa destul de rara – si dumneavoastra aveti aceasta ocazie, la inceputul saptamânii. In plan personal, lucrurile decurg, de asemenea, foarte bine – pentru relatia dumneavoastra poate fi un nou inceput. Miercuri si joi, problemele de la serviciu s-au aglomerat, insa va trebui sa va mobilizati si sa le finalizati. In a doua jumatate a saptamânii, va preocupa problemele unui prieten adevarat, care va cere sfatul si nu-i puteti refuza ajutorul. Vineri si sâmbata, va ocupati mai mult de aspectele personale, iar duminica este de preferat sa ascultati mai mult si sa vorbiti mai putin.


SCORPION


Avansati cu pasi mici, dar siguri. Daca insa nu tineti cont de anumite aspecte, aparent mai putin importante, toata munca dumneavoastra va fi in zadar. Miercuri, va puteti baza pe intuitie. Joi, o cina deosebita, la un restaurant cu specific strain, va va ajuta sa va remontati si sa va regasiti optimismul. Vineri si sâmbata, totul va merge din ce in ce mai bine! Aveti toate motivele sa zâmbiti. Va petreceti ziua de duminica in solitudine, odihnindu-va.


SAGETATOR


La inceputul saptamânii, sunteti inclinat spre filosofie si chestiuni abstracte, insa este ceva trecator. Sunteti distrat si nu va arde de nimic, va plictisiti. Miercuri si joi insa, va trebui sa va mobilizati – in caz contrar, riscati sa fiti mustrat sau chiar penalizat.


Vineri si sâmbata, va relaxati la cumparaturi sau chiar intr-o mica excursie undeva, in afara orasului. Duminica, stati in casa, citind – si va simtiti foarte bine asa.


CAPRICORN


Sunteti un om de cuvânt. Daca spuneti ca faceti un lucru, il veti face. Insa luni sau marti, se pare ca nu toti sunt la fel de constiinciosi, fapt care poate atrage dupa sine probleme. Se mai intâmpla, uneori – din pacate, acest lucru va dura pâna spre jumatatea saptamânii. Incercati insa sa nu luati lucrurile prea personal, aveti aceasta tendinta. Vineri si sâmbata, nu uitati ca nu toti oamenii sunt ceea ce par a fi si nu va grabiti sa trageti concluzii. Va veti petrece duminica facând câteva investigatii.


VARSATOR


Indiferent daca sunteti singur sau aveti o relatie, vor iesi scântei. Multe scântei – in sensul bun al cuvântului. Aceasta cu atât mai mult cu cât luni si marti veti avea ocazia sa petreceti mult timp impreuna. Miercuri, va reintoarceti la rutina zilnica, iar joi simtiti nevoia sa faceti ceva deosebit. Nu stiti nici dumneavoastra prea bine ce, insa nu este o problema. Vineri si sâmbata vor fi iarasi niste zile extrem de favorabile in plan personal. Duminica insa, va veti dedica afacerilor.


PESTI


Luni ati vrea sa va ascundeti intr-o pestera si sa nu mai iesiti de acolo. Nu s-a intâmplat nimic grav, insa nu aveti nici un chef sa va asumati responsabilitati. Marti si miercuri, nu ar fi prea indicat sa va asumati responsabilitati majore – tocmai din acest motiv. Imaginatia dumneavoastra este foarte bogata, astfel incât ati face bine sa va manifestati din acest punct de vedere (Poate pregatiti o surpriza pentru persoana iubita?).


Vineri si sâmbata, veti acorda atentie activitatii fizice, iar duminica aveti chef sa analizati, sa faceti bilanturi personale si sa trageti concluzii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS