12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin Feng Shui pentru organizarea frigiderului

Feng Shui pentru organizarea frigiderului

Stiati ca felul in care va aranjati produsele alimentare si in frigider poate spune foarte multe lucruri despre dumneavoastra si despre stilul dumneavoastra de viata? Acest aparat electrocasnic este un adevarat magnet pentru pastrarea si „ingramadirea“ diferitelor produse, care de multe ori „stationeaza“ in frigider pâna dupa termenul de valabilitate… Feng Shui se bazeaza pe fluxul de energie chi care circula prin casa si prin corpul uman. Potrivit www.eva.ro, este esential ca mâncarea pe care o consumam sa fie „impachetata“ cu energie vibranta chi care sa aduca echilibru si armonie corpurilor noastre.


Frigiderul trebuie sa fie organizat in mod sistematic si sa fie curat pentru ca fluxul de energie chi sa „curga“ fara nici un efort prin toate cotloanele acestuia. Astfel, reducem foarte mult riscul ca energia chi sa fie blocata sau sa ramâna intr-o faza de stagnare.


Sfaturi pentru organizarea alimentelor din frigider


• Scoateti toate produsele si obiectele din frigider. Indepartati resturile din toate sertarele si asezati toate aceste obiecte pe blatul din bucatarie.


• Indepartati sertarele in care este compartimentat aparatul dumneavoastra electrocasnic si curatati, curatati si apoi curatati din nou!


• Pe fundul fiecarui sertar asezati prosoape de hârtie. In cazul in care veti avea nefericitul ghinion sa varsati continutul unei sticle sau al unui vas, va va fi mult mai usor sa curatati zona respectiva. De asemenea, puteti opta pentru hârtie cerata, in cazul in care prosoapele de hârtie nu vi se par suficiente.


• Dupa ce ati curatat frigiderul, este momentul sa va cercetati alegerile in domeniul produselor alimentare.


• Aruncati toate produsele al caror termen de valabilitate este de mult expirat.


• Aruncati toate produsele pe care nu le-ati folosit in ultimele doua luni, chiar daca sunt produse congelate. Nu va ingrijorati la gândul ca aruncati banii pe fereastra. Pur si simplu scapati de toate aceste produse, pentru a lasa loc liber in frigider produselor de care aveti cu adevarat nevoie si pe care vi le doriti.


• Dupa ce ati facut curat si la capitolul mâncare „mai mult sau mai putin expirata“, este momentul sa asezati la loc cutiile, vasele si produsele in frigider.


• Tinând fiecare produs in mâna, intrebati-va daca acesta va va hrani sau va va seca energia. Prima oara va veti simti vinovata sa renuntati la dulciuri, dar, in timp, veti simti ca luarea anumitor decizii va ajuta sa duceti un stil de viata sanatos si va face sa va simtiti mai puternica.


• Din frigider nu trebuie sa va lipseasca alimentele bogate in nutrienti, care sa va hraneasca chi- ul, dar si câteva bunatati care sa va satisfaca poftele. Un astfel de rasfat va hraneste, in egala masura, energia chi.


• Dupa ce ati curatat interiorul frigiderului, este timpul sa va ocupati si de exteriorul acestuia. Usa frigiderului dumneavoastra este o adevarata expozitie, continând cele mai reusite picturi ale copiilor dumneavoastra?… Tot in acest loc va lipiti listele cu sarcinile pe care trebuie sa le duceti la indeplinire in ziua respectiva? Datele de achitare a facturilor?… Atunci, trebuie sa renuntati la o mare parte dintre aceste picturi, afise sau post-it-uri si sa le inlocuiti cu altele noi. Acest lucru nu va permite energiei chi sa stagneze, ci o va ajuta sa circule prin incapere.


In plus, nu uitati ca, in Feng Shui, exteriorul este la fel de important ca si interiorul, carora trebuie sa li se acorde atentie in egala masura. O data ce ati curatat interiorul, ocupati-va cu acelasi devotament si de partile exterioare ale aparatului electrocasnic.


• Mâncarea pe care o consumati trebuie sa fie bogata in nutrienti si vitamine care sa va hraneasca energia chi din organism. Produsele cu un continut ridicat de zahar si de chimicale nu fac altceva decât sa va secatuiasca energia chi – astfel de produse, consumate si la inceputul zilei, va fac sa fiti mai putin incarcata de energie. Feng Shui tine de aranjarea obiectelor si de maximizarea energiei chi, astfel incât (si) felul in care produsele alimentare sunt alese si aranjate in frigider conteaza foarte mult pentru sanatatea dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS