16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec: Stabiliti un plan clar si un program si incercati sa le respectati pentru a nu avea probleme. Evitati sa semnati contracte sau propuneri de afaceri astazi.


Taur: Cariera si statutul social trec prin niste schimbari majore in aceasta perioada. Vi se ofera ceea ce cautati de multa vreme. T`Gemeni: Destinul va ofera sansele la care visati, insa nu trebuie sa fiti cârcotas. La serviciu puteti rezolva o situatie sau va puteti schimba pespectiva daca cereti parerea cuiva din afara.


Rac: Afacerile pot fi compromise de informatii eronate, asa ca asigurati-va ca stiti in ce va bagati. Nu lasati sentimentele sa va influenteze in luarea unor decizii.


Leu: Sunteti foarte mândru de ceea ce ati realizat pâna acum. Cei din jur va vor urma sfaturile când vor realiza ca le vreti binele.


Fecioara: Aveti grija la ceea ce faceti, fiti prudent, altfel veti avea necazuri. Ar fi timpul sa va gasiti amici in care puteti avea incredere.


Balanta: Cei din jur au intentii bune, chiar daca au un mod mai ciudat de a arata acest lucru. Cel mai bine ar fi sa incercati sa-i acceptati asa cum sunt si sa vedeti partea buna a lucrurilor.


Scorpion: Este o perioada in care tot ce e este nou si diferit are o mare influenta asupra dumneavoastra atât fizic, cât si mental. Va veti concentra in urmatoarele zile pe prieteni si familie.


Sagetator: Relatiile cu cei apropiati, parteneriatele si contractele necesita o atentie sporita din partea dumneavoastra. Nu omiteti detaliile si cititi fiecare punct din contract, altfel e posibil sa aveti probleme.


Capricorn: Stilul dumneavoastra de viata a devenit mai dinamic si ati inceput sa iesiti mai mult in oras cu prietenii.


Varsator: Este posibila schimbarea resedintei din cauza unor oportunitati profesionale pe care nu le puteti rata si care au venit cam brusc.


Pesti: Partenerul pare sa aiba o mare influenta asupra deciziilor pe care le luati zilele acestea. Aveti capacitatea de a privi lucrurile dintr-o perspectiva mai neobisnuita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS