24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCiulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

INGREDIENTE:


– 2 linguri cu vârf de faina;


– 6 linguri de ulei;


– 2 conserve de ciuperci taiate;


– 200 ml zeama de la ciuperci;


– 100 ml lapte;


– sare, piper


Mod de preparare:


Se amesteca faina cu uleiul pâna obtineti o pasta. Se amesteca incontinuu la foc mediu pâna incepe sa se coloreze usor. Se stinge cu zeama de la ciuperci si cu laptele. Se adauga sare si piper dupa gust. Se amesteca incontinuu sa nu se prinda. Se mai adauga zeama, daca este nevoie, pâna ajungeti la consistenta dorita. De regula, trebuie sa fie ca o smântâna foarte groasa. Se adauga ciupercile si se mai amesteca doua minute. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.


Pofta buna!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS