11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Acum, orice este posibil, cu conditia ca dumneavoastra sa nu va pierdeti rabdarea si sa va mentineti punctul de vedere in fata celor care incearca sa va dezarmeze. Se pare ca reusita pe care o intrezariti nu este tocmai usoara, dar nici nu trebuie sa va dati batuti. Dupa-amiaza ati putea primi vestea unui câstig financiar sau raspunsul afirmativ intr-o problema oficiala care v-a tinut pe jar mai mult timp.


Taur: Norocul se afla mai aproape de dumneavoastra decât credeti, fapt ce ar trebui sa va stimuleze calitatile. Prin analogie, aceasta zi este a Norocului si a calatoriilor indepartate. Jocurile, placerile si bucuriile vietii sunt materializate acum pentru dumneavoastra. Evenimentele va sunt favorabile, dar pentru a reusi va trebui sa si actionati la timpul potrivit si având alaturi oameni care va poarta noroc. Exersati-va sarmul si puterea de convingere.


Gemeni: Va simtiti cam slabiti si ati vrea sa nu faceti nimic astazi. Totusi este bine sa stiti ca recompensa se arata numai celor activi, pentru ca aceasta este conditia zilei. In partea sa negativa, luna anunta si dificultati intâmpinate din cauza neseriozitatii unor colaboratori. Este bine sa nu se acorde celorlalti libertate de decizie acolo unde este vorba de bani.


Rac: Atentie la sanatatea dumneavoastra. Mama sau o femeie mai in vârsta se confrunta cu niste probleme financiare si se pare ca numai interventia dumneavoastra directa va pune capat dificultatilor. Va preocupa si relatia cu o persoana de la locul de munca, persoana al carei comportament pare sufocant.


Leu: Daca veti fi receptivi la ocaziile care apar, ele va vor aduce un plus de sansa, daca nu chiar noi relatii avantajoase. Daca insa veti lasa ca aceste ocazii sa treaca pe lânga dumneavoastra, s-ar putea sa regretati ezitarea. Ati putea semna o intelegere care va aduce câstiguri financiare suplimentare.


Fecioara: Chiar daca nu va ies toate asa cum sperati, conjunctura astrala va este favorabila. Se pare ca trebuie sa insistati in ceea ce faceti, deoarece scopul dumneavoastra va fi atins.


Balanta: Veti intâlni o multime de persoane necunoscute, placute, dar a caror moralitate este indoielnica. Este de inteles de ce nu va aratati foarte interesati la propunerile primite astazi. Sunteti patiti si stiti ca este mai bine pentru dumneavoastra sa evitati asocierile, oricât de avantajoase ar parea acestea.


Scorpion: Primiti semnale pozitive din partea cuiva care v-a promis ca va ajuta intr-o afacere. Sunteti hotarâti sa cereti socoteala unui coleg de serviciu pentru vestile care, accidental, va ajung la urechi. Veti fi insa uimiti sa aflati ca ceea ce parea de fapt o bârfa se transforma intr-o reclama pozitiva la adresa dumneavoastra.


Sagetator: Problemele de serviciu va dau o senzatie de disconfort, dar veti reusi si de data aceasta sa va fofilati, fara sa se bage de seama. Cei de acasa se vor plânge insa de comoditatea dumneavoastra. Altfel, lucrurile decurg normal, cel putin intre dumneavoastra si persoana iubita. Sunt sanse sa câstigati niste bani catre amiaza.


Capricorn: Din cauza ca v-ati asumat prea multe obligatii, s-ar putea sa nu va rezolvati nici macar propriile probleme. Acasa, persoana iubita va va cere sfatul intr-o problema legata de sanatate si aflati ca din aceasta cauza trebuie sa suportati unele cheltuieli. Asteptati o veste importanta care v-ar putea ajuta financiar.


Varsator: Luna, in trecerea ei prin acest sector, pregateste sanse si ocazii favorabile al caror rezultat se va concretiza mai târziu, dar care sunt o certitudine. Astfel, ziua aceasta este favorabila schimbarilor, noilor proiecte, relatiilor sentimentale si chiar calatoriilor. Va gânditi sa faceti o vizita unei rude pentru a apela la ajutorul ei. Daca va gânditi sa captati atentia cuiva sau sa fiti ajutati, acum este momentul sa va faceti cunoscute ideile.


Pesti: Este posibil sa intâlniti pe cineva care v-ar putea ajuta intr-o problema legata de acte. Ati putea finaliza un proiect de pe urma caruia sa obtineti câstiguri semnificative. Profesia va este defavorabila astazi si n-ar fi rau ca, in aceste conditii, sa va preocupati mai mult de casa si familie. Cel putin cei de acasa va iubesc si va respecta deciziile, orice ati face.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS