13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

A esuat de patru ori in tentativa de a-si ucide sotia


Un american a esuat lamentabil de nu mai putin de patru ori in tentativa de a-si ucide „adorata“ consoarta. Dupa cum informeaza Libero.it, Robert Franklin Holcombe, de 55 de ani, din Atlanta, a incercat de patru ori sa isi ucida nevasta, dar degeaba. Prima oara, Holcombe a spart conducta de gaz, insa a uitat sa inchida fereastra. A doua incercare ar fi trebuit sa fie planul perfect. Robert a sapat un tunel intre garaj si dormitor, sperând ca gazul toxic de la masina sa o va ucide. La ultimele doua tentative, a ales alta arma: otrava. A incercat sa isi ucida nevasta cu medicamente, insa de fiecare data „nemuritoarea“ a scapat teafara. La a cincea tentativa insa, barbatul a ajuns in spatele gratiilor. Cuprins de panica, americanul i-a propus tocmai fiului sau sa isi ucida mama. Cum era si normal, tânarul si-a denuntat imediat tatal, astfel ca Holcombe isi va petrece mult timp in spatele gratiilor.


Minunile chirurgiei estetice: 300 de kilograme date jos din bisturiu


Dupa doi ani de interventii chirurgicale, un american a ajuns sa dea jos 300 de kilograme. Dupa cum informeaza Tgcom.it, When Deuel, de 43 ani, din Sioux Falls, in South Dakota, ajusese sa cântareasca 480 kg, din acest motiv el hotarând sa apeleze la ajutorul medicilor. Acum, dupa aproape doi ani petrecuti din bisturiu in bisturiu, americanul a ajuns sa mai cântareasca „doar“ 180 kg. In aceasta saptamâna, el a fost supus unei ultime interventii chirurgicale, pentru a indeparta o masa de grasime si de piele de 36 kg, care ii atârna pe solduri si ii ingreuna deplasarea. Insa aceasta este doar ultima dintre interventii. Atunci când a inceput sa se supuna terapiei chirurgicale, Deuel era practic imobilizat la pat. Era atât de gras incât, pentru a-l scoate din casa si a-l transporta la spital, echipele de interventie au largit toate usile din casa si chiar a fost nevoie de o ambulanta speciala.


Beyonce nu mai are voie sa isi miste in mod provocator posteriorul


Frumoasa solista Beyonce Knowles nu mai are voie, cel putin pentru moment, sa isi incânte fanii cu bine cunoscutele miscari din posterior. Dupa cum informeaza Krone.at, in timpul filmarilor la cea mai recenta pelicula a sa, vedetei i s-a interzis sa isi mai miste posteriorul, pentru ca, din cauza dansului sau, Beyonce a reusit sa rupa mai multe costumatii extrem de costisitoare. Din câte se pare, ori de câte ori solista isi „scutura“ un pic posteriorul, cusaturile cedau, spre disperarea costumierilor, care vedeau cum bani grei se cam duc pe apa sâmbetei. Pentru a pastra costurile de productie ale peliculei „Dreamgirls“ in limite normale, producatorii i-au spus vedetei raspicat: „Poti sa isi misti posteriorul, insa nu mai ai voie sa-l scuturi energic“. Ciudata interdictie nu va fi cu siguranta pe placul fanilor de sex masculin ai vedetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS