10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Se pare ca totul va merge bine, mai ales la serviciu, unde nu prea va asteptati ca lucrurile sa ia o turnura atât de favorabila. Nici cu banii nu stati foarte rau, insa, pentru a câstiga si ceva in plus, va trebui sa va zbateti mai mult.


Taur: Este bine ca in aceasta zi sa va puneti la punct un program, pentru ca se prevad vizite inoportune si nu ar fi rau sa va terminati treaba inainte de a va trezi cu musafirii pe cap.


Gemeni: In mediul profesional pot aparea stari conflictuale destul de aprinse. Veti fi nevoiti sa cautati solutii noi pentru a iesi cu bine din aceasta blocada.


Rac: Sunteti prea tensionati si lucrul acesta poate dauna situatiei delicate in care va aflati in raport cu cei din anturaj. Nu trebuie sa ezitati in a urma sfaturile altora, mai ales ca unele dintre acestea vor veni din partea unor persoane competente.


Leu: Aveti de-a face cu oameni superiori intelectual, ceea ce va solicita toata energia mentala de care dispuneti. Folositi-va creativitatea pentru a va convinge colegii ca ideile dumneavoastra sunt bune.


Fecioara: Posibilitatile de progres sunt limitate, dar veti gasi si de data aceasta o portita de scapare. Ajutorul unei femei de la serviciu v-ar putea imbunatati putin perspectivele.


Balanta: Aceasta pozitie lunara influenteaza in bine reusita si relatiile cu cei apropiati. Accentul cade pe intelegerea cu persoanele din familie si pe responsabilitatile caminului.


Scorpion: Aveti o multime de planuri si proiecte de afaceri, dar ceea ce va lipseste este curajul. Mizati si de data aceasta pe intuitie. Cert este ca in aceasta zi nu trebuie sa va incredeti in nimeni si nimic.


Sagetator: Aveti tendinta de a va increde prea mult in altii si de a neglija ceea ce este de fapt important pentru dumneavoastra. N-ar fi rau daca inainte de a va apuca de treaba i-ati verifica pe cei care va sunt alaturi.


Capricorn: Pofta de viata pe care o aveti si optimismul va vor ajuta sa treceti cu bine peste eventualele probleme aparute in familie sau in anturaj.


Varsator: Partenerul dumneavoastra de viata va propune o calatorie la munte sau la tara. Veti fi de acord cu acesta si veti uita de grijile datorate proiectelor si obligatiilor de serviciu.


Pesti: Se intâmpla ceva ciudat cu dumneavoastra, dar nu prea stiti ce anume. Fie sunteti prea distrati, fie observati ca unii oameni va iau peste picior. Ati putea descoperi ca sunteti nemultumiti de comportamentul unor persoane apropiate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS