10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSi barbatii merg la salon!

Si barbatii merg la salon!

Inca de când s-a deschis, salonul Jolie a inclus in oferta sa si servicii pentru barbati si aceasta pentru ca tot mai multi craioveni acorda o importanta deosebita felului in care arata.


„Clientii mei au vârste cuprinse intre 14 si 60 de ani si fac parte din toate categoriile sociale. Nu doar cei cu bani vin sa se ingrijeasca“, a afirmat Alina Trifu, cosmetician-estetician la salonul de infrumusetare Jolie. Domnilor care pun pret pe imaginea lor salonul le ofera urmatoarele servicii: tuns, coafat, tratament facial, pensat, epilat, machiaj, manichiura, pedichiura si masaj corporal.


Mai fideli decât femeile


Acneea face victime si in rândul barbatilor, iar unii dintre acestia au un ten sensibil care se poate irita dupa barbierit, dupa folosirea anumitor tipuri de aftershave, asa ca multi dintre ei se vad nevoiti sa apeleze la tratamentele faciale. „In general, la tratamentele faciale vin adolescentii cu probleme de ten si domnii pe a caror fata au inceput sa apara ridurile“, a spus Alina Trifu. Unii barbati se arata deranjati si de pilozitatea excesiva, motiv pentru care apeleaza la epilat. Daca pe timpul anotimpului rece domnii se epileaza doar pe fata (mai precis pe pometi, nu si pe zona unde creste barba), axila si poate ceafa, o data cu sosirea sezonului estival, tot mai multi barbati tin sa scape de inesteticul par de pe picioare, brate si abdomen inainte de a merge la plaja.


Cosmeticiana de la Jolie a tinut sa precizeze ca barbatii care apeleaza la serviciile ei nu se rusineaza de „apucaturile lor feminine“, ba chiar se lauda ca merg la un salon de infrumusetare sau vin insotiti de prieteni, vecini sau colegi. Mai exista si o categorie de domni care vin la salonul de infrumusetare la cererea iubitei, iar apoi se invata si il frecventeaza din proprie initiativa. Spre deosebire de femei, se pare ca barbatii sunt clienti mai fideli si revin cu regularitate pentru a beneficia de serviciile unui salon de infrumusetare.


Intâi la machiaj si apoi la petrecere!


„Am clienti care vin saptamânal de multi ani“, a afirmat Alina Trifu. Tot cosmeticiana a dezvaluit ca barbatii vor sa arate impecabil inainte de sarbatori sau evenimente oficiale, motiv pentru care isi fac programari din timp. „Multi barbati si-au facut din timp programari pentru zilele de 14 februarie si 9 martie“, a spus Alina Trifu.


Printre serviciile pe care le cer acestia inainte de a se prezenta la vreo petrecere se numara si machiajul. Ei bine, da, si reprezentantii sexului puternic au inceput sa se machieze! Nu asa de mult ca femeile, dar este un inceput, nu? Deci, data viitoare când admirati un barbat pentru tenul sau impecabil, ar trebui sa va uitati cu atentie, s-ar putea sa fie doar efectul fondului de ten si al pudrei (aceste produse se aplica doar pe zonele unde nu creste barba).


Pensatul, vopsirea genelor si a sprâncenelor sunt, de asemenea, operatiuni de infrumusetare la care apeleaza si barbatii. Si pentru ca un ruj ar fi prea strident pentru ei, deocamdata barbatii se limiteaza la un gloss care sa le evidentieze buzele.


In caz ca nu i-ati facut inca partenerului un cadou cu ocazia zilei de 9 martie (zi in care, pe lânga cei 40 de mucenici, sunt sarbatoriti toti barbatii – n.r.), puteti sa-i faceti o programare pentru o sedinta de machiaj si apoi, de ce nu, sa-l invitati la o cina romantica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS