Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Un batrân si-a dat papusa gonflabila in judecata


Un septuagenar din Italia s-a prezentat in fata magistratilor cu un caz cu totul original. Dupa cum informeaza Libero.it, „macaronarul“, de 74 de ani, a platit 66 de euro si 70 de centi pentru a cumpara doua papusi gonflabile, pe care le comandase prin posta, dupa ce citise un anunt la mica publicitate. Din pacate insa, in momentul in care a deschis pachetul, batrânelul a avut o surpriza neplacuta: una dintre papusi era desumflata, in timp ce „prietena“ ei nu corespundea standardelor prezentate in anunt. Barbatul a luat legatura cu reprezentantii firmei de unde cumparase papusile, pentru a le cere explicatii. Dupa care, i-a dat in judecata. Insa, judecatorii au respins plângerea batrânelului, considerând-o nefondata, data fiind fragilitatea materialului din care sunt realizate papusile.


Porcinele au propriul „Pig-casso“


Dupa ce maimutele si câinii au imbratisat cu succes cariera de pictor, inca un animal isi face debutul pe firmamentul artei culorilor. Dupa cum informeaza Krone.at, este vorba despre porcusorul Pinto, care este considerat de specialisti un adevarat „Pig-casso“. Contrar unei prejudecati vechi de când lumea, potrivit careia porcii ar fi animale lenese, Pinto, un demn reprezentant al rasei Yucatan Miniature, de la Gradina Zoologica din Brookfield, este foarte ocupat si lucreaza toata ziua la noua sa cariera. In timp ce semenii sai stau tolaniti in cusca lor, Pinto este prins toata ziua intre pensulele si acuarelele sale. Porcusorul are un stil cu totul aparte. Operele sale, create cu copitele si râtul, sunt rezultatul unui amestec original de fel de fel de vopseluri, dar si resturi de mâncare. Si ca orice artist ce se respecta, porcusorul isi va expune operele marelui public. Pe 1 martie, cu ocazia Zilei Nationale a Porcului, operele lui Pinto vor fi expuse in incinta Gradinii Zooologice.


Jenny McCarthy vrea sa isi „imparta“ nurii si cu altii


Desi recent a dezmintit afirmatiile actritei porno Jenna Jameson, care afirma ca ele doua ar fi intretinut relatii sexuale intr-o baie din Las Vegas la o petrecere de Halloween, celebrul iepuras Playboy, Jenny McCarthy, a declarat ca doreste sa ia parte la o orgie. Dupa cum informeaza Libero.it, blondina, care in urma cu ceva timp a marturisit ca nu a fost in stare sa se filmeze in timp ce facea sex cu sotul, si-a socat admiratorii, afirmând ca sânii sai sunt atât de frumosi incât ar trebui sa ii imparta cu cât mai multe persoane. „Dintotdeauna mi-am dorit sa iau parte la o orgie ca sa vad cum e, insa nu am avut niciodata ocazia. Am niste sâni superbi si stiu ca ar fi extrem de admirati. Daca cineva ar vrea sa ma pipaie, as fi incântata“, a spus Jenny.

Exit mobile version