Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Cris si-a rupt nasul


Fundasul echipei Olympique Lyon, Cris, care s-a accidentat marti, in timpul meciului cu PSV Eindhoven, scor 1-0, din optimile de finala ale Ligii Campionilor, a suferit o fractura la nas. Cris s-a accidentat la un contact cu atacantul olandez Jefferson Farfan, in prima repriza. Jucatorului brazilian i s-a suturat provizoriu plaga, astfel incât sa poata evolua in continuare. Fundasul, care a avut apoi probleme de tulburare a vederii si in privinta mentinerii echilibrului, a fost schimbat la pauza cu atacantul Sylvain Wiltord, din precautie, potrivit explicatiilor date de antrenorul Gerard Houllier. Cris a fost supus unui examen radiologic miercuri dupa-amiaza, si va trebui sa poarte o masca de protectie pentru nas la urmatoarele meciuri. (D.B.)


Blind, multumit de rezultat


Danny Blind, antrenorul echipei Ajax Amsterdam, a spus ca rezultatul de egalitate din meciul cu Internazionale Milano este logic, având in vedere faptul ca fiecare din cele doua formatii au dominat in câte o repriza. „Am jucat fara mai multi jucatori de baza si cu juniori pe banca de rezerve. In aceste conditii, este dificil sa obtii un rezultat mai bun. Fiecare echipa a jucat bine in câte o repriza, astfel ca rezultatul este logic. Mansa secunda, de la Milano, va fi dificila pentru noi“, a spus Blind. Tehnicianul olandez a opinat ca Ajax Amsterdam a avut o prima repriza foarte buna, in care jucatorii au fost foarte disciplinati si organizati. „Ne-am creat multe ocazii din care au rezultat doua goluri foarte frumoase“, a precizat Blind. (D.B.)


Pellegrini este sigur de calificare


Antrenorul Manuel Pellegrini considera ca formatia Villarreal ar fi trebuit sa isi asigure victoria inca din prima repriza in meciul din deplasare cu Glasgow Rangers, precizând ca va invinge daca va juca la fel si in retur. „Ar fi trebuit sa invingem in acest meci, dar nu mai conteaza. Va trebui sa terminam treaba la meciul retur. In prima repriza, am jucat bine si ar fi trebuit sa ne asiguram victoria“, a spus Pellegrini. Manuel Pellegrini crede ca, in repriza a doua, Villarreal nu a evoluat la fel de bine ca la in prima parte a partidei. „Totusi, am avut ocazii. Daca vom juca asa cum am facut-o in aceasta seara, vom invinge in retur“, a precizat tehnicianul „Submarinului galben“. (D.B.)

Exit mobile version