Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Somnifere pentru vise frumoase


Cercetatorii elvetieni au descoperit un somnifer cu efect original. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, acest somnifer stimuleaza aparitia viselor in timpul somnului. Cercetatorii numesc aceasta faza REM (Rapid Eye Movement – in traducere „miscarea rapida a ochilor“). In mod normal, somniferele „amortesc“ activitatea cerebrala, având ca efect un somn profund. Testele pe animale cu noul medicament Orexin-RA-1 au demonstrat ca acestea erau mai linistite si mai capabile sa memoreze. De mentionat ca pastila-minune va deveni realitate abia in 2012.


Femeile manager pozeaza nud pentru binele companiei


Ultima moda printre femeile manager din Rusia este sa se lase fotografiate in costumul Evei pentru a face reclama companiei. Dupa cum informeaza Tgcom.it, imbracate ca Marilyn Monroe sau „acoperite“ doar de picturi, doamnele s-au inspirat de la colegele lor din Italia, unde calendarul sexy s-a dovedit cea mai rapida cale de a cunoaste succesul. Prima companie care a recurs la aceasta solutie a fost filiala siberiana a Evroset, specializata in vânzarea de telefoane celulare. Aceasta a realizat un calendar cu directoarea de vânzari, Natalia Gerasimov, si cu responsabila cu relatiile externe, Uliana Smolskaia. Amândoua au ales o postura soft, cu sânii acoperiti cu mâinile sau de un fular. Tot soft, dar cu un mesaj mai explicit, a pozat si sefa de vânzari a unui mare salon auto moscovit, Ielena Kalinos, care poarta o vaporoasa si decoltata rochie rosie, fluturata de vânt, stil Marilyn Monroe. Ielena apare lânga un autoturism de lux, iar alaturi sta scris cu litere de o schioapa: „Va place caroseria?“. Mult mai provocatoare este Klavdia Kostiliova, contabilul-sef al unei firme de export de cereale din Celiabinsk (Urali), care a ales picturile pe corp drept unica forma de a-si acoperi formele, la fel ca si colega sa, office-manager la aceeasi companie, Natalia Shumeiko.


Un britanic a mâncat aripioare de pui vechi de 50 de ani


Un britanic a dorit un meniu special pentru aniversarea a cincizeci de ani de la nunta. Les Lailey a marcat momentul deschizând o conserva de aripioare de pui veche de 50 de ani. In plus, britanicul a consumat carnea, primita cadou in 1956, la nunta sa, fara sa o fiarba. „A fost o incântare. A mirosit bine si a avut un gust bun. Nici macar nu m-am deranjat sa o mai incalzesc. Toate rudele m-au sunat a doua zi sa vada daca ma simt bine“, a povestit britanicul. Conserva de pui a facut parte dintr-un cos de bunatati pe care Les si sotia sa, Beryl, l-au primit cadou in ziua când si-au jurat iubire eterna. „Am impachetat-o bine si am pus-o la pastrare. Mereu mi-am zis: «La nunta de aur o sa manânc conserva asta». Si asta am si facut“, a povestit Les. In mod normal, mâncarea conservata are o perioada de valabilitate de maximum trei ani, insa armata americana a descoperit recent ca o carne conservata poate fi „excelenta“ si dupa 50 de ani.


Madonna – mai incapatânata decât un terorist


Madonna a marturisit recent ca este „mai incapatânata decât un terorist“, informeaza site-ul Yahoo!News. Celebra diva americana sustine ca starurile pop si fanaticii au multe similitudini, pentru ca sunt la fel de devotati cauzei lor. Insa, din punctul sau de vedere, cântaretii pot fi mai incapatânati din cauza ca au o minte „mai ingusta“ si nu inteleg atât de usor noutatea. „Care este diferenta majora intre un star pop si un terorist? Cu un terorist se poate negocia“, a declarat artista, intr-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar.


Scarlett Johansson si Keira Knightley, dezbracate pentru Vanity Fair


Actritele Scarlett Johansson si Keira Knightley (foto) au pozat dezbracate pentru noua editie a revistei Vanity Fair, informeaza site-ul Infoshowbiz. Cele doua vedete de cinema apar goale in editia de miercuri a revistei americane, alaturi de un alt star, al modei de aceasta data, designerul Tom Ford. Alta actrita, Angelina Jolie, pozeaza goala pentru aceasta editie. Fotografia a fost facuta intr-o cada plina cu spuma.

Exit mobile version