Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

S-a aruncat in fata trenului


Un barbat, a carui identitate nu a fost inca stabilita, si-a curmat zilele aruncându-se in fata trenului. Trupul barbatului a fost descoperit de trecatori sâmbata dimineata, pe ruta Calafat – Craiova, in zona Daewoo, la intrarea in oras. Oamenii au sperat ca mai este in viata, dar când s-au apropiat si-au dat seama ca barbatul era mort de câteva ore. Cei care l-au gasit au anuntat politistii de la Transporturi Feroviare. Oamenii legii veniti la fata locului nu au reusit sa stabileasca identitatea persoanei aflate pe calea ferata, deoarece aceasta nu avea asupra sa nici un act. In schimb, in buzunarul hainei barbatului a fost gasit un bilet de adio: „Nu a vrut nimeni sa ma creada. Adio!“. Politistii au luat astfel in considerare posibilitatea sinuciderii, motivele fiind neelucidate. Trupul neinsufletit a fost depus la morga Spitalului de Urgenta Craiova, pentru efectuarea necropsiei, iar politia a demarat cercetarile pentru a stabili circumstantele in care a murit barbatul. (M.C.) 


Cazatura fatala


Un batrân din localitatea doljeana Ostroveni si-a pierdut viata vineri, dupa ce a cazut din patul. Oprea S., de 74 de ani, a fost gasit mort vineri de vecini, in curtea casei sale din Ostroveni. Din primele cercetari ale oamenilor legii s-a stabilit ca batrânul s-a urcat in fânar pe o scara, s-a dezechilibrat si a cazut de la o inaltime de aproximativ trei metri. Se pare ca batrânul a cazut drept in cap, acesta decedând pe loc in urma impactului cu solul. Corpul neinsufletit al lui Oprea a fost transportat la morga Spitalului din Bechet pentru efectuarea necropsiei. (A.M.) 


Hoti, din cauza frigului


In ultima perioada, politistii din Mehedinti s-au confruntat cu mai multe cazuri de furt de energie electrica si masa lemnoasa din padurile statului. Toti cei prinsi in flagrant au declarat acelasi lucru: „Furam ca sa nu murim de frig in casa“.


Asa s-a intâmplat si cu doi tineri din Burila Mare si cu un barbat de 50 de ani din Breznita de Ocol, care au fost depistati incalcând legea. Ion Marian si Ion Ionut, de 28, respectiv 26 de ani, ambii din satul Tiganasi, au fost prinsi la sfârsitul saptamânii trecute ca taiasera si urma sa sustraga opt salcâmi din padurea comunala. Tinerii nu au opus rezistenta si nici nu au negat faptul ca doreau sa ia lemnele acasa. „Este foarte frig si o sa murim in casa inghetati. Ce sa facem? Nu am omorât pe nimeni, dar nici noi nu puteam sa privim cum murim de frig cu tot cu copii“, se scuzau cei doi hoti de lemne. Un barbat de 50 de ani a fost si el prins furând energie electrica pentru a face caldura in casa. Fata de cei trei au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savârsirii de furt de material lemnos si energie electrica si risca sa ajunga dupa gratii. (L.G.)

Exit mobile version