Acasă Magazin IA TE UITA!

IA TE UITA!

-

HBO ora 20.00


Cabina telefonica


Thriller – 2002


Regia: Joel Schumacher


In rolurile principale:


Colin Farrell, Katie Holmes


Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, ii poate chiar pune capat. Acesta este cazul agentului de publicitate Stu Sheppard (Colin Farrell), care este sechestrat intr-o cabina telefonica de un necunoscut care il ameninta la telefon ca il va impusca daca inchide.


Ce faci atunci când auzi un telefon public sunând? Desi stii bine ca nu pe tine te cauta, primul impuls este acela de a raspunde. Un telefon sunând cere un raspuns. Dar, raspunzând, Stu se trezeste prins intr-un joc misterios si periculos. Un interlocutor necunoscut (Kiefer Sutherland) il ameninta cu moartea daca inchide telefonul.


Un act de violenta petrecut in imediata apropiere a cabinei telefonice atrage atentia politistilor, care sosesc la fata locului, fiind convinsi ca Stu este cel periculos, si nu interlocutorul sau invizibil.


Capitanul Ramey (Forest Whitaker) incearca sa-l convinga sa iasa din cabina telefonica. Ramey nu stie ca toti cei prezenti la fata locului – echipa sa de politisti, reporterii veniti in cautare de senzational, sotia lui Stu, Kelly si prietena sa, Pamela – sunt in vizorul armei interlocutorului necunoscut.


Pe masura ce timpul trece, Stu, intruchiparea necinstei si imoralitatii, este nevoit sa treaca printr-o transformare morala. Din punct de vedere emotional, necunoscutul il domina. Minciunile lui Stu nu-i mai sunt de nici un folos. In schimb, el trebuie sa isi sondeze adâncurile sufletului pentru a gasi taria de a-l invinge pe interlocutorul sau, facând jocul sa fie si mai periculos.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 7,3.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...