24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

IA TE UITA!

National TV ora 20.00


Sase diferente fundamentale


Drama – 1993


Regia: Fred Schepisi


In rolurile principale: Will Smith, Donald Sutherland, Stockard Channing


Drama -1993


Paul (Will Smith) este un tânar incântator, fost puscarias, caruia ii face o deosebita placere sa petreaca mult timp in compania oamenilor bogati din clasa de sus a societatii. Deseori, el se infiltreaza in grupurile lor elitiste nu pentru a fura sau a-i pacali, ci doar pentru a-si dovedi siesi ca se poate.


Intr-o zi, el nimereste in casa sotilor Kittredge, negustori de obiecte de arta extrem de scumpe. Flan (Donald Sutherland) si sotia sa Ouisa (Stockard Channing) sunt pe cale de a vinde un tablou scump unui magnat african. Paul bate la usa lor, pretinzând ca a fost jefuit, ca este un bun prieten de-al copiilor lor si ca este fiul actorului Sidney Poitier. Pentru a le rasplati ospitalitatea, Paul le gateste o cina delicioasa si le ofera roluri in filmul pe care asa-zisul sau tata il regizeaza. Sotii sunt mai mult decât incântati si il invita sa ramâna peste noapte la ei. Doar ca dimineata, atunci când cei doi il descopera pe Paul in pat cu un baiat prostituat, entuziasmul lor piere brusc si invitatului i se cere sa plece.


Curiosi, sotii Kittredge incep o investigatie pe cont propriu pentru a descoperi adevarata identitate a lui Paul. In timpul desfasurarii anchetei, ei ajung sa cunoasca diferentele pe care orasul in care traiesc le face intre bogati si saraci, albi si negri, heterosexuali si homosexuali, parinti si copii.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS