13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHalle Berry este noua imagine Versace in 2006

Halle Berry este noua imagine Versace in 2006

Câstigatoarea premiului Oscar pentru prestatia sa din filmul „Monster’s Ball“, frumoasa actrita Halle Berry a fost aleasa noua imagine a casei de moda Versace. Frumusetea sa uluitoare, mostenita de la un tata afro-american si de la mama sa irlandeza, i-a permis sa câstige la vârsta de 17 ani titlul de Miss Teen All American si sa participe la Miss Statele Unite ale Americii si Miss World.


Regizorul Spike Lee care a ajutat-o pe Halle sa-si faca debutul in cinematografie in anul 1991, in filmul „Jungle Fever“. Cea care pâna acum nu a acceptat sa-si vada imaginea asociata cu a unei marci de haine, a acceptat, la 38 de ani, sa reprezinte firma Versace pentru colectia primavara-vara a anului 2006.


In cadrul unui interviu acordat publicatiei franceze Le Figaro, Halle Berry a declarat ca se simte atrasa de stilul Versace de aproximativ zece ani.


„Imi amintesc foarte bine prima data când am purtat haine marca Versace. Este vorba despre o rochie de cocteil, de culoare bleu, mulata. Nu o voi uita niciodata deoarece atunci când am purtat-o am avut o senzatie incredibila de senzualitate“, a declarat actrita.


Fiind intrebata daca nu crede ca prin acceptarea faptului de a deveni imaginea unei marci atât de prestigioase, latura sa de actrita va avea de suferit, Halle a raspuns ca nu impartaseste aceasta opinie.


„Nu cred deloc asta deoarece moda are un loc foarte important in viata si in munca mea. Am respectat mereu puterea de atractie a hainelor si faptul ca ma pot exprima prin ceea ce port este o placere pe care o apreciez cu adevarat. Sunt deci foarte onorata sa reprezint casa Versace, care m-a ajutat sa ma exprim in acest fel cu stil si gratie“, a declarat Halle Berry.


Halle Berry – o femeie „fashion addict“


„Consider firma Versace ca o icoana in lumea modei. Este adevarat ca, in momentul in care ma imbrac cu o haina semnata de acesta casa de moda, ma simt dintr-o data sigura pe mine si pe calitatile mele. Sunt genul de femeie «fashion addict» 24 de ore din 24 si sapte zile pe saptamâna din sapte. Trebuie sa admit insa ca imi plac, de asemenea, si momentele in care ma imbrac in blugi si intr-un tricou mai vechi, cu conditia de a avea mereu un accesoriu dragut, o geanta sau ochelari de soare“, a mai spus frumoasa actrita.


Se pare ca trecerea din fata camerelor de filmat in fata obiectivului aparatului de fotografiat nu o stânjeneste pe actrita de culoare. „Am inceput sa lucrez ca manechin asa ca aparatul de fotografiat nu ma sperie absolut deloc. Chiar imi place si cred ca este o alta forma de manifestare a creativitatii. A fost o onoare sa lucrez cu Mario Testino, fotograful campaniei, pentru care eu voi fi imaginea firmei Versace.


Este incântator si simpatic, insa este, de asemenea, foarte amabil si generos. Mario m-a ajutat sa descopar o fata a mea pe care nu am aratat-o niciodata intr-o fotografie“, a precizat actrita.


Intrebata in legatura cu proiectele de viitor, Halle Berry a amintit de faptul ca pelicula „X-Men 3“ va fi lansata pe marile ecrane in luna mai. „Storm este un personaj cu care m-am obisnuit foarte mult de-a lungul anilor. Este un personaj de care m-am apropiat si la care tin in mod particular. Sper ca «X-Men 3» sa fie perceput drept cea mai buna serie a filmului. Stiu sigur ca aceasta este cea mai emotionanta. In plus, ma pregatesc sa filmez «Perfect Strangers» alaturi de Bruce Willis. Il ador pe Bruce Willis si sunt fan al muncii pe care o face. Sunt asadar foarte nerabdatoare ca filmarile sa fie demarate“, a marturisit Halle Berry.


Dupa cum informeaza Bunte.de, Berry interpreteaza rolul unui agent secret, care investigeaza pe internet uciderea prietenei sale cele mai bune. Pentru a-si indeplini misi unea, agenta sub acoperire isi asuma atât in viata reala, cât si on line diferite identitati.


Alaturi de ea in aceasta avetura va fi si Giovanni Ribisi („Lost in Translation“), in rolul unui hacker istet, care o ajuta sa patrunda in cele mai secrete locuri de pe internet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS