14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Infidelitate dezvaluita de papagal


O britanica infidela a fost data in vileag de papagalul partenerului sau de viata, care a rostit numele amantului femeii intr-un moment cum nu se poate mai nepotrivit.


Dupa cum informeaza Krone.at, „Ziggy“ a rostit numele amantului când infidela si iubitul sau isi petreceau impreuna o seara linistita. „Ne uitam la televizor, când Ziggy a imitat-o pe Suzy si a spus cu vocea ei „Gary, te iubesc“. Pe mine m-a pufnit râsul, insa când m-am uitat la Suzy am vazut ca nu e in regula ceva. Fata ei era rosie si a inceput sa plânga“, a povestit Chris Taylor, iubitul inselat.


Intre timp, Suzy a parasit locuinta unde traia alaturi de iubitul sau. In plus, Taylor s-a despartit si de papagalul sau. „Pur si simplu nu mai termina sa spuna numele lui Gary ori de câte ori vedea la televizor pe cineva facând sex“, a povestit britanicul.


Un barbat a devenit „gospodina“ dupa un transplant de rinichi


Un taietor de lemne din Croatia a dat in judecata autoritatile medicale, pentru ca, in urma unui transplant de rinichi, când a primit un organ de la o femeie, s-a transformat intr-o gospodina in toata regula. De exemplu, in loc sa mai mearga in bar cu prietenii, acum prefera sa stea acasa si sa calce sau sa tricoteze. Croatul, de 56 de ani, spune ca viata sa s-a schimbat complet, dupa ce i-a fost transplantat un rinichi de la o femeie. Inainte, croatul era un client fidel al barurilor, acum insa nu mai vrea sa auda. Aceasta situatie l-a transformat in bataia de joc a satului. „Transplantul de rinichi mi-a salvat viata, insa nimeni nu mi-a atras atentia in legatura cu efectele secundare, cum ar fi pasiunea pentru calcat, cusut, spalatul rufelor si chiar tricotatul“, s-a plâns barbatul. Daca inainte prefera sa moara decât sa puna mâna la treaba in casa, acum activitatile casnice i se par chiar relaxante. Singura persoana care profita de „efectele secundare“ ale operatiei este chiar sotia sa.


Un nou sport extrem – ingropatul de viu


Parasutismul sau snowboardul par a fi mult prea depasite pentru iubitorii senzatiilor tari, ei având acum la dispozitie un nou sport extrem. Dupa cum informeaza Krone.at, mai nou, in Olanda, amatorii de emotii puternice pot cere sa fie ingropati de vii, si asta doar pentru un pic de adrenalina in plus. Antreprenorul olandez Eddy Daams din Eexterveenschekanaal spera ca acesta sa fie noul sport extrem al secolului XXI. Pentru 75 de euro, orice curajos poate cere sa fie ingropat intr-un sicriu, la aproape doi metri adâncime si acoperit cu o placa de beton de 3,5 tone. Sicriul este dotat cu un tub de oxigen, un buton de alarma, util in cazul unui atac de panica, si este prevazut cu o camera web, cu ajutorul careia prietenii si rudele „ingropatului“ pot fi aproape de acesta chiar si sub pamânt.


Un vampir candideaza pentru postul de guvernator al statului Minnesota


Electorii din statul american Minnesota, care in urma cu opt ani au ales un luptator de wrestling pentru postul de guvernator, au ocazia in acest an sa isi dea votul pentru un vampir, ce aspira la aceeasi functie. „Politica este o afacere riscanta“, spune Jonathon -The Impaler- (Tepes) Sharkey, care si-a anuntat candidatura cu ocazia unei petreceri a vampirilor, vrajitoarelor si pagânilor. La fel ca si predecesorul sau, Jesse „The Body“ Ventura, care a fost ales guvernator in 1998, Sharkey, de 41 de ani, a fost odata wrestler, cariera care insa nu i-a adus prea mari beneficii.


Aspirantul la postul de guvernator a promis electorilor sai ca, in cazul in care va fi ales, ii va trage in teapa pe toti criminalii si violatorii de copii. Intr-un interviu acordat cotidianului Minneapolis Star Tribune, Sharkey a tinut sa precizeze ca este un vampir in toata regula, „asa cum vedeti in filme, la TV“. „Imi infig coltii in beregata donatorului meu… si ii beau sângele“, a spus el, adaugând ca „donatorul“ este chiar sotia sa, Julie.


Jeniffer Aniston se viseaza o bomba sexy


Frumoasa actrita americana, Jeniffer Aniston, spera ca fanii sai sa vada o alta latura a talentului sau actoricesc, dupa ce vor vedea scenele fierbinti din noua pelicula „Derailed“. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, actrita a filmat o serie de scene destul de picante in compania actorului Clive Owen si spera ca acest thriller sa o scape o data pentru totdeauna de eticheta de „fata cuminte“. In ceea ce priveste planurile de viitor, fosta vedeta din „Prietenii tai“ a declarat: „Probabil voi lua o pauza, asta doar daca nu apare ceva cu adevarat minunat. Este bine când se intâmpla astfel de lucruri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS