16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO ora 20.00


Printesa indaratnica 2 – Nunta


comedie – 2004


Regia: Garry Marshall


In rolurile principale: Julie Andrews, Anne Hathaway


Draga Jurnalule,


S-au intâmplat atât de multe in ultima vreme. Am terminat colegiul! Am absolvit Princeton, unde am studiat Stiintele Politice. Acum plec spre Genovia! Aceasta este cea mai recenta si mai emotionanta schimbare din viata mea, una din multele care s-au petrecut in ultimii ani.


Au trecut câtiva ani de la peripetiile descrise in „The Princess Diaries“, iar printesa Mia (Anne Hathaway) a devenit o tânara de o uimitoare frumusete, gata sa-si asume obligatiile de Printesa de Genovia. Dar, de indata ce se muta in palatul regal, impreuna cu frumoasa si inteleapta ei bunica, Regina Clarisse (Julie Andrews), afla ca zilele de printesa sunt numarate, caci trebuie sa renunte la tiara in favoarea coroanei regale. In plus, Printesa Mia afla ca, potrivit traditiei casei regale, poate fi incoronata regina abia dupa ce se casatoreste. Iata cum se perinda acum un sir lung de pretendenti, care isi doresc sa devina rege.


O suita de peripetii hazlii se petrec o data cu incercarile de a descoperi cel mai potrivit mire, iar regizorul Garry Marshall (Pretty Woman, Runaway Bride) foloseste aceste ocazii pentru a realiza o comedie simpatica si induiosatoare.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 5,8, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS