5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlb si negru pe covorul rosu

Alb si negru pe covorul rosu

Luni seara, industria cinematografiei americane si-a desemnat invingatorii, in cadrul unei ceremonii fastuoase, in care sobrietatea si eleganta s-au combinat pe ici, pe colo cu kitschul si prostul gust.


Alb a fost culoarea preferata a serii. Aproape toate vedetele britanice, si nu numai, au optat pentru rochii serafice, de un alb imaculat. Keira Knightley a ales o rochie Valentino, asortata cu o pereche de cercei Cartier, care confereau o eleganta aparte tinutei. Mai in forma ca niciodata, Emma Thomson s-a afisat intr-o rochie alba superba, combinata cu o etola alba din blana de vulpe polara. Rochia eleganta semnata Christian Dior purtata cu gratie de Kate Beckinsale a fost una dintre cele mai frumoase ale serii, actrita conferind o nota de nonconformism tinutei, gratie cerceilor uriasi de culoare verde. Convertita la „curentul britanic“ prin casatorie, Gwyneth Paltrow, care va deveni din nou mamica, a aparut intr-o eleganta rochie alba, semnata Balenciaga, care nu ascundea deloc burtica in crestere a vedetei. Tot o prezenta serafica a fost si câstigatoarea premiului pentru cea mai buna actrita, Reese Witherspoon, care a purtat o rochie Chanel, culoarea sampaniei, cu partea superioara cu reflexe metalice, in perfecta armonie cu buclele blonde ale actritei. Galeria „femeilor in alb“ a fost completata de Felicity Huffman, care a purtat o vaporoasa rochie alba, cu fir argintiu.


Negrul – mereu la moda


Alte vedete au ramas fidele elegantului negru, care si-a dovedit din nou prestigiul. Sarah Jessica Parker a purtat o eleganta rochie neagra, cu margini fine din tul, semnata Rochas, in timp ce Charlize Theron a afisat o frumoasa rochie Christian Dior, din dantela si tul de culoare neagra. Aparitia lui Natalie Portman pe covorul rosu le-a dat multora impresia ca o vad pentru o clipa pe legendara Audrey Hepburn, si asta mai ales gratie unei rochii negre semnate Chanel, cu partea de sus din dantela, completata de un elegant colier din diamante albe si negre, ce au conferit o nota misterioasa si totodata fragila tinutei. Câstigatoarea de anul trecut, Hillary Swank, a optat pentru o rochie sexy cu un decolteu adânc, creatia designerului Jean Yu. Renee Zellweger i-a ramas fidela designerului sau preferat, Carolina Herrera, purtând o rochie din sifon negru, decupata asimetric in partea superioara, completata de o eleganta brosa Van Cleef & Arpels, prinsa in dreptul taliei.


Simplitate si bun gust la actorii americani


George Clooney a intruchipat imaginea clasica a starului american gratie unui costum negru, cu revere din satin, completat cu o eleganta camasa alba. Dintotdeauna un rebel al modei, Johnny Depp a optat pentru un costum nonconformist, asortat cu o camasa rosie, deschisa la gât, amintind parca de un pirat modern venit printre marile staruri de la Hollywood.


Terrence Howard a fost unul dintre elegantii serii, cu un costum inchis la culoare, asortat de o cravata argintie din satin. Tinuta a fost completata cu un trandafir alb, prins la rever. Jeremy Piven a optat in schimb pentru un costum de un maroniu inchis, care i-a conferit o nota de eleganta aparte. Una dintre cele mai apreciate prezente ale serii a fost cea a lui Ludacris, care a purtat un interesant costum semnat Ralph Lauren, cu haina de catifea si pantaloni din tweed.


Rosul aprins – popular printre divele americane


Rosul si-a gasit si el adepte printre vedetele prezente la ceremonie. Scarlett Johansson a purtat o rochie sexy, de un rosu aprins, semnata Valentino, in timp ce Geena Davis a afisat o tinuta Escada cu o bustiera stralucitoare, ce a atras atentia celor prezenti. Eva Longoria, vedeta din serialul „Desperate Housewives“, le-a taiat respiratia invitatilor la ceremonie gratie unei superbe rochii rosii, creata de Bob Mackie, la care a asortat o pereche de pantofi aurii. Nicolette Sheridan si Queen Latifah au optat in schimb pentru albastru. Vedeta din serialul „Desperate Housewives“ a ales o rochie Armani din sifon, de culoarea safirului, cu un decolteu adânc ce nu lasa prea mult loc imaginatiei. La rândul sau, Latifah a optat pentru o eleganta rochie de culoarea cerului, pe care a asortat-o cu cercei cu diamante de 23 de karate, creatia Chopard.


Teri Hatcher a fost una dintre cele mai apreciate prezente ale serii, gratie unei rochii de culoarea bronzului, cu un decolteu adânc. Ca o picanterie, trebuie mentionat ca vedeta din „Desperate Housewives“ a renuntat la lenjeria intima dupa ce fetita sa i-a atras atentia ca i se zaresc dungile de la chilotei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS