27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii pentru baie, practice si decorative

Accesorii pentru baie, practice si decorative

Amenajarea baii este importanta atât din punct de vedere al aspectului estetic, cât si al functionalitatii. In acest sens, pe lânga placarile ceramice si mobilier, un rol deosebit il au accesoriile de baie. Concepute pentru a crea un ambient armonios si a completa mobilierul, accesoriile ne vin in ajutor, punându-ne la indemâna obiectele de uz personal si produsele cosmetice folosite in baie.


Fie ca au design minimalist sau forme sofisticate, ele au aceleasi functionalitati, seturile cuprinzând: suporturi pentru prosoape si halate de baie, suporturi pentru hârtie, savoniere, pahare, suporturi pentru periute de dinti si perii de WC, diverse cutiute si recipiente pentru depozitare. Confectionate din materiale diferite, precum sticla, metal, material plastic sau lemn tratat antiumezeala si finisate in alama, nichel, cupru sau argint, seturile de accesorii de baie ofera multe posibilitati pentru decorarea baii, ele putând fi asortate la orice tip de amenajare: modern, rustic, stil, retro etc.


Dungi simple sau combinate cu alte modele


 Daca va doriti o baie colorata, dar vreti sa spargeti tiparele clasice ale finisajelor uni sau cu motive florale, puteti opta cu usurinta pentru ceramica având imprimeuri in dungi verticale, care alterneaza tonurile tari cu albul. Efectul este de nota zece. Incaperea va parea mai mare, mai inalta,mai eleganta si va capata totodata un aer vesel si nonconformist. Faianta imprimata cu dungi albe si visinii da originalitate baii. Interiorul capata culoare si un aer vesel multumita peretilor finisati astfel pâna la nivelul tavanului. Daca incaperea este mica (de 8 mp), este indicat sa imbracati peretii doar in jumatatea inferioara cu placi imprimate, iar in partea superioara se poate opta pentru tonuri pastelate uni. Prin asocierea faiantei desenate cu dungi uneia imprimate cu buline, ambele in tonuri pastelate de albastru pe fond alb, se poate obtine o baie romantica si feminina. Pentru a nu incarca spatiul, ceramica se monteaza la baza zidariei, partea superioara a peretilor fiind finisata cu faianta alba cu picouri bleu. Friza din ceramica in relief, inviorata de accente de albastru electrizant, delimiteaza cele doua suprafete si da varietate designului. Accesoriile, nici ele nu pot fi alese la intâmplare, ci robinetul in stil retro si oglinda rotunda completeaza de minune interiorul, care da impresia unei bai de alta data.


Material realizat in colaborare cu revista „Casa si biroul“ din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS