15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

Prima TV ora 20.00


Star Trek: Generatii – O aventura la marginea universului


SF – 1994


Regia: David CarsonI


n rolurile principale: Patrick Stewart, William Shatner, Malcolm McDowell


Doi capitani. Un destin.


Data stelara: secolul 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) si Pavel Chekov (Walter Koenig) sunt oaspeti de onoare la bordul noii nave spatiale Enterprise-B. Un zbor de testare ia o turnura neasteptata când Enterprise intâlneste doua nave blocate in Nexus, o unda misterioasa de energie. In timpul unei periculoase incercari de salvare, Kirk este aruncat in spatiu.


Saptezeci de ani mai târziu, capitanul Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) si echipajul navei Enterprise-D salveaza un cercetator El-Aurian pe nume Soran (Malcolm McDowell). Soran pune la cale un plan pentru distrugerea navei Enterprise si uciderea a milioane de oameni. Acum, singura sansa a lui Picard este Nexus… si un capitan legendar din trecut.


O data cu acest film, echipajul original reprezentat aici de Kirk, Chekov si Scotty preda stafeta eroilor din „The Next Generation / Generatia Urmatoare“.


O bucla energetica ii reuneste pe Kirk si Picard, iar cei doi pornesc lupta impotriva doctorului Soran. Enterprise 1701-D este distrusa, urmând ca in urmatorul film sa apara Enterprise 1701-E.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu nota 6,3, ceea ce-l claseaza printre peliculele pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS