13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Ice Kube – primul bar de gheata din Paris


Dupa Stockholm, Londra si Milano, Parisul a fost dotat cu un bar construit doar din gheata, Ice Kube, unde consumatorii, gros imbracati, pot savura o vodca la temperatura de minus 5 grade Celsius, informeaza site-ul Yahoo!News. Realizati de plasticianul Laurent Saksik, peretii exteriori ai barului sunt construiti din blocuri de gheata de un metru si sunt pusi in valoare de lumini multicolore. Consumatorii, care sunt obligati sa poarte o vesta de molton, nu au dreptul sa stea in bar mai mult de 30 de minute. In ceea ce priveste bauturile, alegerile sunt limitate: vodca este obligatorie.


Pompierii au scos din casa o femeie de 300 de kilograme


Pompierii din Budapesta au scos o fereastra si au facut o gaura in perete, inainte de a folosi o macara pentru a scoate din casa o femeie cu o greutate excesiva, informeaza site-ul Skynet.be.


Cinci ore au fost necesare pentru ca pompierii ca poata face o gaura destul de mare la etajul locuintei pentru a o scoate pe ocupanta, o femeie de aproape 300 de kilograme, a precizat purtatorul de cuvânt al brigazii pompierilor. Ei au atasat un pat de spital de macara si l-au ridicat pâna la fereastra. 13 pompieri si-au unit fortele ca sa o puna pe femeia supraponderala in pat. Pompierii au dus-o la un spital, unde va urma o cura de slabire.


25 de ani de inchisoare pentru ca si-a muscat iubita de fata


Un barbat a fost condamnat in Statele Unite pentru ca si-a muscat iubita de fata, lasându-i o gaura destul de mare sub ochiul stâng, informeaza site-ul Yahoo!News. Curtea Suprema din comitatul Westchester va pronunta sentinta pe 1 martie. Gareth Whyte, de 27 de ani, risca sa petreaca 25 de ani in spatele gratiilor dupa ce a agresat-o pe Dorothy Pritchett. Raspunzând avocatilor lui Whyte, care considera ca daunele nu sunt asa de serioase, procurorul a pus intr-un borcan bucata de carne care a apartinut lui Pritchett. „Voi fi de acord cu inocenta acuzatului atunci când aceasta bucata de carne va putea fi pusa la loc“, a declarat procurorul adjunct Heidi Mason. Potrivit Parchetului, Whyte a muscat din partea stânga a fetei lui Pritchett, lasând o gaura destul de mare sub ochi. El a alergat apoi in fata casei si a aruncat bucata de carne pe trotuar.


Victoria Beckham si Geri Halliwell s-au impacat


Victoria Beckham si Geri Halliwell au pus capat unui razboi de sapte ani, inceput dupa destramarea formatiei Spice Girls, timp in care nu si-au vorbit. Potrivit site-ului Infoshowbiz, cele doua cântarete au luat masa impreuna la „Cipriani“, un restaurant din Londra.


Cele doua foste rivale au vorbit ore intregi, discutând in special despre maternitate, având in vedere ca Halliwell asteapta primul sau copil. Beckham, care in autobiografia sa intitulata „Learning to Fly“ o acuza pe Halliwell ca ar fi bulimica, a decis sa stearga cu buretele acest capitol trist.


Mii de fete, in lupta pentru un rol in „Harry Potter“


Mii de fete britanice au stat la coada, sâmbata, in Londra, infruntând temperaturi foarte scazute, pentru a participa la o selectie pentru un rol in noul film „Harry Potter“, informeaza site-ul Ansalatina.


Mii de fete cu vârste cuprinse intre 13 si 16 ani au fost convocate la o selectie pentru rolul personajului Luna Lovegood din filmul „Harry Potter si Ordinul Phoenix“.


„Noi am fost primele la coada si a trebuit sa stam aici toata noaptea, ca sa fim in fata“, a declarat adolescenta Kim Allen de la Westminster Central Hall, unde a avut loc selectia. „Sunt o fana a lui Harry Potter si visul meu este sa pot sa joc intr-unul dintre filmele sale“, a adaugat ea.


Fata aleasa se va alatura echipei compuse din Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint pentru a juca in noul film despre aventurile lui Potter, ale carui turnari vor incepe in urmatoarele saptamâni, in Anglia.


A mai apus o stea


Actrita americana Shelley Winters a decedat la vârsta de 85 de ani, intr-un spital din Los Angeles, unde fusese internata din octombrie anul trecut, au anuntat sâmbata surse medicale, citate de site-ul Yahoo!News.


Nascuta cu numele Shirley Schrift, pe 18 august 1920, Shirley Winters a avut o cariera lunga si a jucat alaturi de cei mai mari actori americani, precum Marlon Brando, Paul Newman si William Holden.


Dupa ce a studiat la Actor’s Studio din New York, ea a debutat la Hollywood in 1943, limitându-se la inceputul carierei sale la roluri de blonda voluptuoasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII