Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

De doua ori mama, la 11 ani


O fetita de 11 ani din Columbia va deveni pentru a doua oara mamica. Dupa cum informeaza Yahoo!News, adolescenta insarcinata in 31 de saptamâni se afla la terapie intensiva intr-un spital din Medellin. Din cauza siluetei sale delicate, aceasta risca sa piarda sarcina. „Trebuie sa avem mare grija“, au spus medicii. Potrivit sursei citate, fetita locuieste cu fiul sau de un an, alaturi de cei trei frati si mama sa. Acest caz a stârnit dezbateri in Columbia, pe tema numarului tot mai mare de adolescente care devin mame. Potrivit unei statistici la nivel national, 21 din 100 de fete cu vârste cuprinse intre 15 si 19 ani ramân insarcinate.


Un detinut isi schimba sexul pentru a doua oara


Un detinut, care a suferit deja o operatie chirurgicala pentru a deveni femeie, a decis sa-si schimbe din nou sexul pentru a redeveni barbat, informeaza site-ul Yahoo!News. Potrivit publicatiei Times, John Pilley, cunoscut in prezent sub numele de Jane Anne Pilley, a primit autorizatia de a-si schimba sexul in 1999 si a fost transferat din penitenciarul pentru barbati din Gartree, din centrul Angliei, intr-o inchisoare pentru femei din Holloway, din nordul Londrei.


Administratia penitenciarului i-a refuzat la inceput dreptul de a recurge la o astfel de operatie, insa o actiune in justitie i-a dat lui Pilley câstig de cauza. Totusi, acest barbat de 54 de ani, care ispaseste o pedeapsa de inchisoare pe viata pentru rapire si tentativa de asasinare, a decis sa redevina barbat si sa se intoarca intr-o puscarie pentru barbati. Sistemul de sanatate publica va asigura finantarea acestei noi operatii, asa cum a facut-o si prima oara, interventie estimata la 15.000 de lire sterline, potrivit The Times.


A incendiat o gara ca sa mearga „la caldurica“


Un vagabond japonez, de 74 de ani, care a incendiat o gara la inceputul lunii, a explicat ca a actionat astfel pentru a petrece in inchisoare, la caldura, iarna deosebit de geroasa din arhipelag, a anuntat agentia de presa Jiji. Potrivit site-ului Yahoo!News, incendiul de pe 7 ianuarie nu s-a soldat cu victime, insa a distrus cladirea de lemn din gara Shimonoseki, din sud-vestul tarii, precum si un hangar prefabricat, restaurante si un internat pentru angajatii feroviari. Vagabondul, Kyuemon Fukuda, fusese eliberat din inchisoare cu opt zile inainte de a provoca acest incendiu, unde ispasise o pedeapsa tot pentru o astfel de fapta. „Vreau sa ma intorc in puscarie, pentru ca nu am unde sa merg si e frig afara“, a explicat el. Prin gara Shimonoseki, construita in 1942, trec zilnic 24.000 de pasageri. Incendiul a provocat anularea a 390 de trenuri timp de trei zile.


Secretele frumusetii Madonnei


Madonna a declarat recent in cadrul unui interviu acordat revistei Elle ca vrea sa-si „sculpteze“ corpul de teama sa nu se ingrase, informeza site-ul mtv.fr. „Am ales intotdeauna barbatii carora le plac femeile bine facute. Sunt deci atrasa de acest gen de persoane“, a declarat Madonna. Ea a subliniat ca a incercat intotdeauna sa cucereasca barbatii gândindu-se la relatia pe care a avut-o cu tatal sau, care nu si-a exprimat niciodata multumirea in ceea ce priveste succesul fiicei sale: „Mi-am petrecut majoritatea timpului incercând sa impresionez si sa manifest minimul de mândrie in raport cu munca mea“, a mai spus cântareata.


Kylie Minogue a scapat de cancer


Miniona solista australiana, Kylie Minogue, a iesit, din câte se pare, biruitoare din dificila lupta cu cancerul. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, medicii i-au dat unda verde vedetei, decizând ca solista australiana este sanatoasa. Potrivit prietenilor apropiati ai lui Kylie, aceasta este „in al noualea cer de fericire“. Rezultatele testelor i-au fost comunicate de medicul sau din Paris. La aflarea vestii, vedeta australiana „si-a luat zborul“ spre tara sa natala, pentru a sarbatori fericita veste alaturi de familie. „Au fost niste luni foarte dificile pentru ea. Uneori s-a simtit foarte slabita si doborâta la pamânt. Insa aceasta era vestea pe care o astepta“, au povestit prietenii lui Kylie. Toate testele au avut rezultate pozitive, medicii anuntând-o pe Kylie ca a scapat de boala.


Sharon Stone este indragostita


Actrita americana Sharon Stone este indragostita de o fosta vedeta NBA, informeaza site-ul Infoshowbiz. Potrivit revistei In Touch, actrita, de 41 de ani, se intâlneste in secret cu Rick Fox, o fosta vedeta a echipei Lakers din Los Angeles. Fox, de 36 de ani, a fost sotul cântaretei Vanessa Williams, de care s-a despartit in 2004.


O sursa apropiata fostului jucator de baschet a declarat: „Rick este indragostit pâna peste urechi. Abia asteapta ocazia sa apara in public cu Sharon“.

Exit mobile version