11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochii pentru covorul rosu

Rochii pentru covorul rosu

La Hollywood, rochiile provocatoare, decolteurile adânci si tocurile inalte fac parte din „dotarea“ oricarei vedete care se respecta, chiar daca este vorba de cântarete, actrite sau top-modele. Galeria vedetelor decoltate cuprinde de la „istoricele“ Pamela Anderson si Jennifer Lopez pâna la surprinzatoarea Hillary Swank.


E online!, un site care monitorizeaza starurile din show-bizz, a dat publicitatii un clasament al vedetelor cu cel mai provocator look, care cuprinde o adevarata pleiada de dive sexy, in tinute succinte, care anul trecut au incântat ochii reprezentantilor sexului tare, si nu numai. Câstigatoare in „razboiul decolteurilor“ a fost declarata Eva Herzigova. Fostul manechin, mai in forma ca niciodata, a aparut la gala de decernare a premiilor GQ, intr-o provocatoare rochie de seara, lunga, din dantela de culoare neagra, cu un decolteu adânc, care le-a taiat rasuflarea celor prezenti la ceremonie. De altfel, momentul in care Eva a inmânat premiul pentru „personalitatea masculina“ a anului a ramas in memoria spectatorilor, rochia si silueta având si ele meritul lor. Medalia de argint revine unei alte Eve, de data aceasta insa vedeta intr-unul dintre cele mai populare seriale de dincolo de Ocean. Eva Longoria, caci despre ea e vorba, s-a prezentat la ceremonia de decernare a premiilor MTV intr-un costum de baie intreg, completat de o pereche de pantofi cu toc inalt. Decolteul pâna sub buric al vedetei i-a lasat cu „gura cascata“ pe spectatori, care au uitat pentru moment unde se afla. Aceeasi reactie au avut-o si fanii vedetei când si-au zarit favorita imbracata cu o rochie cu spatele dezgolit, care iti taia respiratia, la ultimul festival de la Cannes, unde Eva a fost una dintre cele mai admirate prezente.


Sex-appeal si provocare pe covorul rosu


Ultima treapta pe podium este ocupata de Brittany Murphy, gratie unei rochii negre, scurte, cu partea superioara mulata pe corp. Vedeta a afisat aceasta tinuta provocatoare cu ocazia Glaad Media Awards, unde vedeta americana a fost in centrul atentiei. Din acest top nu putea lipsi cea mai populara mamica din show-bizz, Britney Spears, care, inainte de a acumula kilograme din cauza sarcinii, s-a prezentat intr-o rochie scurta, extrem de provocatoare, la ceremonia de decernare a premiilor Billboard Awards. O alta prezenta de nelipsit când vine vorba de tinute succinte este mostenitoarea lantului hotelier Hilton, celebra Paris. Actrita in devenire, si mai nou si aspiranta la topurile muzicale, blondina americana nu pierde nici o ocazie pentru a-si arata corpul. Nu de mult, la o petrecere de Halloween, Paris a aparut imbracata cu un costumas de iepuras, format dintr-un sutien alb de dantela, o fusta scurta si ciorapi fini de matase. Bineinteles, tinuta a fost completata cu doua urechiuse de iepure, asortate cu intreaga tinuta. Locul sase in clasament este ocupat de solista de muzica pop Ciara, care a aparut cu o pereche de blugi mulati si o jacheta ce lasa cam totul la vedere, spre bucuria participantilor la Njr Music Awards. In ciuda faptului ca „Hazard“ a fost un esec pe toate planurile, cinefilii nu pot uita cu usurinta pantalonasii scuti afisati de Jessica Simpson atât in pelicula, cât si la MTV Video Music Awards. Tinuta Jessicai ocupa pozitia a saptea in clasament, in fata rochitei rosii a lui Hillary Duff, din timpul ceremoniei de decernare a Ten Choice Awards. Ultimele doua locuri in topul tinutelor provocatoare este ocupat de impermeabilul alb fara cam nimic pe dedesubt, purtat de Mariah Carey la iesirea dintr-un hotel, si de actrita Tara Reid, fotografiata in bikini pe plaja.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS