Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Sotii – obligati sa faca sex imbracati


O lege islamica care le interzice sotilor sa faca sex complet dezbracati stârneste dispute aprige in Egipt, printre specialistii in Sharia (legea islamica), care s-au impartit in doua tabere. Pe de o parte, unii sustin ca legea trebuie urmata cu strictete, in timp ce adversarii lor afirma ca in dormitor, intre cei doi soti nu trebuie impuse limite. „Nuditatea in timpul actului sexual face casatoria sa nu mai fie legala“, a spus Hassan Khalil, fost rector la Universitatea Al-Azhar, cea mai cunoscuta din Islamul sunit. Insa cei mai multi dintre teologii egipteni nu impartasesc intru totul acest punct de vedere. Un expert in Sharia, Abdallah Megawer, spune, de exemplu, ca cei doi soti se pot vedea dezbracati, cu exceptia partilor intime. In aceste conditii, el le recomanda amorezilor sa isi acopere acele zone ale corpului. Soad Saleh, director al departamentului feminin de studii islamice din cadrul Al-Azhar, s-a declarat in favoarea a „tot ceea ce ii apropie pe soti si ii face sa se simta bine“, respingând astfel ipoteza conform careia sexul intre doi parteneri dezbracati ar face ca mariajul dintre acestia sa fie ilegal. Abdel Mooty, membrul al Centrului de studii islamice, este si mai „pornit“ impotriva legii islamice: „Nimic nu este interzis in timpul actului sexual intre soti, bineinteles in afara de sodomie“, a explicat acesta, afirmând ca, dupa parerea sa, nu exista nici un text care sa interzica sotilor sa se dezbrace complet si sa vada vreo parte intima a corpului partenerului, atunci când fac dragoste.


Trei surori au nascut aproape simultan


Trei surori din statul american Missouri, care asteptau un eveniment fericit la sfârsitul anului, au nascut la o zi diferenta una de alta, la acelasi spital din St. Louis, informeaza site-ul Cyberpresse.ca.


„Am mai vazut surori care au nascut la interval de o saptamâna, dar la o zi diferenta, niciodata“, a comentat doctorul Evelyne Schuetz.


Asociatul sau i-a propus sa se ocupe de cea de-a treia viitoare mamica, insa doctorul Schuetz a refuzat. „Am adus pe lume doi copii, asa ca ma voi ocupa si de al treilea“.


Tracey Mueller, de 28 de ani, a fost prima dintre surori care a nascut o fetita, Sophia Ann, pe 28 decembrie. Tisha Duvel, de 31 de ani, l-a nascut pe Jack Thomas, pe 29 decembrie, iar Jamie Roden, de 24 de ani, a adus-o pe lume pe Kara Grace, pe 30 decembrie.


Un husky a salvat un nou-nascut dintr-un closet


Un câine rasa husky, numit Bebe, a salvat de la inec un nou-nascut, scotându-l cu gura din closetul in care mama sa, o taiwaneza, il nascuse inainte de a lesina, informeaza site-ul Yahoo!News.


Tânara mama, de 24 de ani, a mers la toaleta, dupa ce a simtit dureri in zona abdomenului, fara sa-si dea seama ca avea deja contractii. Ea nu astepta sa nasca decât peste cinci zile, insa bebelusul s-a nascut in final in closet. Mama sa, necasatorita, a reusit sa taie cordonul ombilical cu foarfeca, apoi a lesinat. Bebe a prins atunci copilul cu botul, l-a scos din closet si l-a pus jos. Plânsetele bebelusului au trezit-o in sfârsit pe mama, care a putut chema ajutoare. In prezent, mama si copilul se simt bine. Tânara, parasita de tatal copilului in septembrie anul trecut, spune ca vrea sa dea spre adoptie atât copilul, cât si catelul.


Teri Hatcher nu mai vrea sa auda de casatorie


Dupa ce a avut parte de doua mariaje nefericite, populara actrita americana Teri Hatcher a jurat sa nu mai ajunga vreodata in fata ofiterului de stare civila. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, vedeta din „Desperate Housewives“ a fost casatorita cu Marcus Leithold, de care s-a despartit dupa doar opt luni, si cu actorul Jon Tenney, de care a divortat in urma cu doi ani. „Sunt un mare fan al monogamiei, insa nu cred in certificatul de casatorie. Nu m-am casatorit cu barbati rai, pur si simplu nu cred ca am facut alegeri bune“, a spus vedeta.


Gwyneth Paltrow s-a intors la prima dragoste


Dupa mai multi ani in care a declarat ca detesta viata in metropola americana Los Angeles, frumoasa actrita americana Gwyneth Paltrow pare sa fi revenit la sentimente mai bune. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, situatia s-a schimbat total dupa ce vedeta a devenit mama, in 2004. „Am avut o perioada când nu iubeam prea mult Los Angeles-ul, insa acum, ca am un copil, chiar imi place orasul asta. Poate pentru ca acum imi aduc aminte de copilaria mea. Intotdeauna am crezut ca, atunci când te intorci in locul unde te-ai nascut, dormi mai bine, ai un sentiment profund ca te-ai intors acasa“, a marturisit actrita.


Printul Charles ii compara pe copii cu niste copaci


Printul Charles al Angliei, mostenitorul coroanei britanice, a comparat cresterea copiilor cu ingrijirea copacilor, informeaza site-ul Ansalatina.


Potrivit presei britanice, Charles, de 57 de ani, iubitor de gradina si agricultura, a declarat ca se simte foarte trist atunci când una dintre plantele sale moare.


„Daca cineva planteaza o floare sau un copac si acestea vor muri intr-o zi este foarte deprimant, pentru ca plantele, mai ales copacii, sunt precum copiii“, a declarat fiul reginei Elisabeta a II-a, citat de tabloidul englez The Sun.

Exit mobile version