12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Week-end-ul soferilor bauti


Trei doljeni s-au ales cu dosare penale pentru ca au condus masina in stare de ebrietate. In noaptea de sâmbata spre duminica, in jurul orei 1.30, Silvian Dumitru B., de 21 de ani, din Craiova, a fost tras pe dreapta de politisti in timp ce rula pe bulevardul Oltenia din Craiova. Dupa ce l-au pus sa sufle in etilotest, politistii au constatat ca Silvian avea o alcoolemie de 0,58 mg/l in aerul expirat. Duminica dimineata, la ora 9.30, si craioveanul Ion S. a fost surprins la volanul unui autoturism pe strada Caracal având o alcoolemie de 0,61 mg/l in aerul expirat. Aceeasi „bafta“ a avut-o si Marian Catalin C., de 25 de ani, din Sadova, care a fost surprins cu o alcoolemie de 0,55 mg/l in aerul expirat in timp ce conducea o masina pe raza localitatii Tâmburesti. Celor trei li s-au recoltat probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei si li s-au intocmit dosare penale. (A.D.)


Bagat in spital pentru o tigara


Un tânar din localitatea olteana Caracal a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, dupa ce a fost snopit in bataie de trei necunoscuti. Viorel Macesanu, de 27 de ani, sustine ca duminica, pe când se intorcea de la cumnatul sau, a fost oprit de trei barbati care i-au cerut o tigara. Olteanul le-a spus ca nu are si a plecat mai departe, numai ca indivizii nu i-au dat pace. „Au venit dupa mine, m-au luat la injuraturi, dupa care m-au lovit. Nu stiu cu ce mi-au dat in cap, bâta, bara de fier, ca am si cazut la pamânt. Când au vazut, au fugit. A oprit un taximetrist, m-a luat si m-a dus la spital, dupa care am fost trimis la Craiova“, a povestit Macesanu. (M.C.)


Batut din cauza varului


Cornel Istraila, de 29 de ani, din Slatina, sustine ca a fost batut sâmbata noapte in propria casa de opt indivizi inarmati cu bâte. Barbatul spune ca sarise in ajutorul verisorului sau, care se certase cu cei opt pentru o femeie. „Astia s-au certat cu varu-meu pentru o femeie, la bar. Eu i-am luat apararea si s-au suparat pe mine. Noaptea au navalit peste mine in casa. Au facut prapad. Aveau bâte si au dat si in mine, si in nevasta-mea. Am scapat din mâinile lor când a venit politia. Au fugit si n-au fost prinsi“, a spus Istraila. In urma loviturilor primite, slatineanul a fost internat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. (M.C.)


Cumnati „la cutite“


Un craiovean a sesizat politia ca un individ i-a intrat in curte sâmbata, a spart câteva geamuri si i-a taiat concubina. Marian Silviu Stefan, de 30 de ani, locuieste pe strada Nedeea din cartierul craiovean Romanesti. Sâmbata seara, in jurul orei 23.00, Marian s-a pomenit in curte cu un barbat care injura si flutura un cutit. Când Elisabeta Boboc, concubina lui Marian, a iesit sa vada ce e cu taraboiul din batatura lor, a fost lovita in mâna cu un cutit de catre barbatul pus pe scandal. Ranita si speriata, femeia a intrat in casa si a inchis usa, iar Marian a anuntat politia, insa pâna la sosirea politistilor de la Sectia 2 barbatul a reusit sa fuga, nu inainte sa mai sparga si un geam. Elisabeta Boboc a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. Oamenii legii au stabilit ca agresorul este Ionut C., cumnatul Elisabetei, dar femeia nu a spus motivul pentru care a izbucnit scandalul dintre ei. Pe numele lui Ionut C. a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala si violare de domiciliu.(A.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS