11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Clinica de slabit pentru patrupedele obeze


Veterinarii britanici au gasit solutia pentru a veni in ajutorul patrupedelor, care, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, au mai pus pe ele ceva kilograme. Dupa cum informeaza Yahoo!News, la spitalul veterinar de la Universitatea din Liverpool stapânii de patrupede sunt invatati cum sa determine animalele sa dea burta jos. Mai intâi de toate, pisicile si câinii supraponderali sunt cântariti, masurati si primesc un regim pe care trebuie sa-l respecte cu strictete. Si, pentru ca o dieta nu este eficienta fara exercitii fizice, patrupedele sunt urcate pe aparate speciale si puse sa faca miscare.


Politist batut de un pastor


Un pastor american a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a lovit un ofiter de politie. Dupa cum informeaza Yahoo News, reverendul Curtis Lucas de la Mount Carmel Baptist Church din Texas a fost tras pe dreapta pentru o infractiune marunta de circulatie, in timp ce se indrepta spre casa.


In momentul când agentul de politie i-a cerut sa coboare din masina, clericul si-a pierdut controlul si l-a lovit pe ofiter. Desi ranit, politistul a reusit sa il aresteze pe Lucas, ducându-l la sectie. Reverendul a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu suspendare, si va trebui sa efectueze 400 de ore in serviciul comunitatii.


Festivalul zapezii in China


In China se desfasoara zilele acestea Festivalul zapezii, unde zeci de arhitecti din intreaga lume si-au expus creatiile din gheata. Indiferent daca a fost vorba de un templu urias, de tigri sau dragoni de dimensiuni impresionante, artistii s-au intrecut care mai de care in a-si demonstra talentul in sculpturile din gheata. Principalul lor adversar este vremea, care pentru moment se dovedeste a fi induratoare cu artistii, termometrul nedepasind deocamdata valoarea de – 30 de grade in orasul chinez Harbin, unde are loc impresionantul eveniment.


Cheryl Tweedy – vedeta cu cel mai incitant decolteu


Cheryl Tweedy, superba componenta a formatiei Girls Aloud si totodata logodnica fundasului echipei Arsenal, Ashley Cole, a fost desemnata de cititorii editiei online a tabloidului britanic The Sun drept vedeta cu cel mai incitant decolteu. Popularul tabloid britanic a efectuat un sondaj printre supusii Majestatii Sale, pentru a afla care sunt decolteurile cele mai admirate in Regatul Unit. Rezultatele au fost oarecum surprinzatoare, Cheryl fiind preferata celor doua femei din viata lui Brad Pitt, fosta sa sotie, Jennifer Aniston, si actualei sale partenere, Angelina Jolie. In clasamentul realizat pe baza voturilor a 12.000 de cititori urmeaza Keira Knightley, Mariah Carey, Beyonce Knowles si Victoria Beckham, topul fiind incheiat de Lindsay Lohan, de fosta componenta a formatiei Atomic Kitten – Kerry Katona si de Sienna Miller.


Miss Belgia si-a cumparat voturile prin SMS


Virginie Claes, noua detinatoare a titlului de Miss Belgia, si-a asigurat coroana de regina a frumusetii cu ajutorul unor cartele de celular cumparate chiar de ea. „Am cumparat aproximativ 50 de cartele si le-am impartit prietenilor si cunoscutilor ca sa ma voteze. Am facut asta pentru ca stiam ca nu incalc nici un regulament“, a marturisit Claes intr-un interviu acordat cotidianului Het Volk. Alte jurnale belgiene au anuntat ca toate cele 44 de cartele folosite, in valoare de 8.580 de euro, i-au adus frumoasei belgience nu mai putin de 17.160 de SMS-uri, insa acestea nu au fost determinante in stabilirea câstigatoarei, au asigurat organizatorii concursului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU