Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Hugo Chavez – papusa „best-seller“ in Venezuela


Jucaria cel mai bine vânduta de Craciun, in 2005, in Venezuela, a fost papusa Hugo Chavez. Potrivit site-ului Ananova, papusa cu imaginea presedintelui a fost lansata pe piata in mai multe versiuni, inclusiv cu uniforma militara sau reproducând un discurs antiamerican. „Este uimitor! Papusa Hugo Chavez s-a vândut mai bine decât Spiderman, Superman sau oricare alta jucarie. Presedintele este eroul nostru!“, a declarat un purtator de cuvânt al unuia dintre cei mai mari producatori de jucarii din Venezuela.


O pisica si-a salvat stapânul


Americanul Gary Rosheisen isi iubeste pisicuta mai mult ca niciodata, dupa ce aceasta a reusit sa ii salveze viata, sunând la Ambulanta. Dupa cum informeaza Krone.at, din câte se pare, pisicuta Tommy a reusit sa sune la 911, dupa ce si-a vazut stapânul cazând din scaunul cu rotile si zacând neputincios pe podea. Altfel nu se poate explica faptul ca, din locuinta lui Rosheisen, cineva a reusit sa ceara ajutor prin telefon, având in vedere ca victima nu avea cum sa ajunga singura la aparat.


3 ianuarie – cea mai stresanta zi din an


Ziua de 3 ianuarie, data la care milioane de oameni se intorc la munca, a fost desemnata cea mai stresanta zi din calendar. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, oamenii revin la serviciu, dupa zile intregi in care distractia a fost cuvântul de ordine. Urmeaza trei luni fara soare, in asteptarea zilelor de primavara. Oamenii care au avut probleme cu trezirea de dimineata pot sa stea linistiti. Nu sunt singurii. Peste 1.500 de persoane au fost solicitate sa stabileasca o ierarhie cu zilele cele mai stresante din an, când se intorc la serviciu, inclusiv dupa vacanta de vara sau dupa un week-end. Nu mai putin de 73 la suta cred ca prima zi de munca dupa Anul Nou este cea mai dificila. Leacul ar fi o „gândire pozitiva“, dupa cum spune Paul Jacobs de la organizatia de recrutare Office Angels. „Un start productiv in noul an ii poate face pe angajati sa se simta mai bine. Aceasta perioada poate fi una dintre cele mai interesante, cu noi proiecte in minte si noi idei de pus in aplicare, asa ca aveti posibilitatea sa va asumati noi responsabilitati. Concentrati-va pe un start in forta si gânditi-va la ce vreti sa obtineti in acest an“, a spus Jacobs. De mentionat ca un nou studiu suedez a scos in evidenta faptul ca munca este singura care aduce cu adevarat satisfactii, si nicidecum banii sau sexul, cum multi ar putea crede.


Liz Hurley se gândeste la retragere


Liz Hurley pare mai hotarâta ca niciodata sa se retraga din lumea filmului. Potrivit site-ului Canalstars, frumoasa britanica a spus anul trecut ca vrea sa renunte la cea de-a saptea arta pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de fiul ei, Damian. De aceasta data, ea vorbeste despre o amintire neplacuta pe care i-au lasat-o turnarile filmului „Method“, un thriller in care interpreteaza o criminala in serie, actiunea petrecându-se in secolul al XIX-lea. „A fost un film oribil si un regizor pe masura“, marturiseste ea in prezent.


Gwyneth Paltrow are casa bântuita


Actrita americana Gwyneth Paltrow intentioneaza sa organizeze o ceremonie de exorcizare in casa sa, deoarece se teme ca aceasta ar fi bântuita de fantome. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, vedeta a cerut ajutorul la centrul Kabbalah din Londra, la sfatul bunei sale prietene, Madonna. Zece clerici de sex masculin vor citi psalmi si vor sufla intr-un corn ca parte a ceremoniei de exorcizare. Gwyneth, care este insarcinata cu al doilea copil, si sotul sau, Chris Martin, se tem ca in luxoasa lor locuinta de patru milioane de euro din Belsize Park exista „energii negative“, acestea fiind de vina si pentru problemele de sanatate de care are parte Gwyneth in timpul celei de-a doua sarcini.


Anastacia lanseaza propria colectie de haine


Anastacia lanseaza propria colectie de haine, bazata pe tinute de scena, informeaza site-ul mtv.fr. Cântareata, care da o mâna de ajutor la crearea tinutelor sale de scena, arde de nerabdare sa le ofere fanilor ei sansa sa se poata imbraca la fel ca ea. „Nu stau in spatele unei masini de cusut, ci lucrez cu stilisti. Voi lansa in curând propria linie de haine, asa ca petrec mult timp cautând idei“, a declarat ea.

Exit mobile version